avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare hellppp
Discuție deschisă în Executare silită

Executare hellppp

Buna ziua. Am facut un credit acum 10 ani.. Nu l am plătit... A girat bunicul meu cu apă care acum e decedat! Iar apartamentul în timp ce trăia bunicul la vândut! Eu nu am nimic pe numele meu... Ce poate să nu facă executorul... Sau la acel ap se mai poate un. Bla... Dacă nu mai este al bunicului? Eu nu mai am adresa de domiciliu acolo!!!!
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
Teoali, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 07:24, 19 Ianuarie 2018
Buna ziua. Cum a vandut bunicul apartamentul? Cu acte, la notar? Sau cum? Si mai ales, cui la vandut, in familie sau in afara familiei? Teoretic se putea vinde chiar daca era ipotecat, dar cu conditia sa fi acceptat si cumparatorul, insa de obicei nimeni nu cumpara un apartament cu ipoteca. Aduceti clarificari suplimentare.
Ca o completare la ce a spus dl trandafir: vedeti daca s-a platit ceva, vedeti cand s-a declarat scadent anticipat creditul. Poate a intervenit prescriptia. Aveti termen de contestatie 15 ziled e cand ati luat la cunostinta.
Multumesc! Cu acte la notar... Că are contract de vânzare cumpărare. Fiului său!
L a vândut înainte să moară cu jumătate de an. A murit acum doi ani.


Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
Ma gandeam eu ca imobilul a ramas in familie. Deci, daca imobilul avea ipoteca si daca ipoteca nu a fost ridicata si ca atare a fost vandut ipotecat, atunci este o problema deoarece ipoteca subzistă cât timp există obligaţia pe care o garantează şi poartă în întregime asupra tuturor bunurilor grevate, iar dreptul de ipotecă se menţine asupra bunurilor grevate în orice mână ar trece. (a se vedea art.2345 C.civ.)
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
trandafir2, moderator
Pai îl putea vinde dacă avea ceva neinregula? Nu prea cunosc termenii.... Și...
Când vinzi casă... știu către îți cere un act care dovedește că nu ai datorii etc.. Dacă a putut să l vândă inseamna că nu e nici o problemă nu? E vândut...si nu mai aparține persoanei decedate. Și dacă girantul a decedat și nu mai are nimic pe numele lui??!! Ce se mai poate întâmpla... A avut apartamentul dar l a vandut.
. Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Indrumare succesiune complicata Dima Dan Dima Dan Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: Acum trei saptamani mama mea a decedat, eu fiind fiul ei dintr-o casatorie anterioara.Cu actualul sot n-a avut ... (vezi toată discuția)
Prescriere executare silita Catherina Catherina Buna ziua , am castigat in instanta un proces cu banca .Adica mai exact un contract de credit cu ipoteca s-a constatat ca s-a prescris si in acelasi timp ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat cu credit GabrielaMax GabrielaMax Buna ziua, Ma puteti informa, va rog, cu privire la procedura vanzarii unui apartament cumparat prin credit? Daca l-am achizitionat acum trei luni si ... (vezi toată discuția)