Articolulart. 82 din Codul de Procedura Civila referitor la lipsa dovezii calitatii, nu se poate invoca in acest caz? Nici plata pe care le-am facut-o nu trebuia cred sa o achit. Contractul a fost pe numele sotului meu dar eu, de buna credinta, am zis ca asa e omenesc sa o achit. Am sa le dau un telefon si le trimit certificatul de deces. Daca persista am sa fac asa cum ati spus. Va multumesc frumos !
Buna seara,
V-as ruga sa ma ajutati intr-o problema. Sotul meu a avut contract de telefonie cu Orange. In anul 2016 sotul meu a decedat. Am fost la Orange si-am achitat toata datoria existenta in acel moment, le-am inmanat certificatul de deces si le-am spus ca o sa-mi portez nr. de telefon la alta companie cu servicii mai ieftine. Acum, dupa un an, imi apare pe numele sotului o notificare de cesiune creante dintre Orange si Intrum.... pers,juridica din Elvetia care este reprezentata de firma de recuperare Top Factoring SA , sa le platesc o suma de 330 lei. Nu stiu de unde provine aceasta suma. Cum sa procedez?