sper sa nu o fie o coincidenta dar cred ca personajul Lucian_bz pe langa faptul ca s a logat cu un ID fals ,care nu ii dezvaluie numele real,este chiar personajul real cu care am mari bataii de cap in viata de zi cu zi din cauza unui autoturism autoutilitara marca Nissan Navara db 40.motor 2.5 diesel,fabricatie 2009 ,luata prin leasing financiar pe firma dansului pe care nu o dezvalui inca.
Mai exact de comun acord si nesiliti de nimeni,fiind si rude de gradul 1 am hotarat ca eu sa cumpar aceast Nissan prin firma lui considerand ca ambii avem posibile beneficii.
Eu am platit masina rata dupa rata si tot ce a mai implicat.
Dupa un incident cu cateva amenzi pentru neplata rovignetei s a ajuns la concluzia ca nu ne mai intelegem din multe puncte de vedere.
in prezent:
- detin masina care intradevar emite nocse multe si ar fi o problema asta la RAR in obtinerea cartii CIV :))))). e ceva gen tractor,ca merg zi de zi cu ea si stiu.
-detin talonul care intradevar a fost ridicat pe peroada leasingului de politie pentru expirare(am fost atat de acopuat incat am uitat sa verific actele la masina)
-detin cartea in original.
-detin chitante si facturi ca am platit luna de luna la o banca contractul C-V al masinii.
Pe langa faptul ca am pltit cu varf si indesat aceasta masina,cel care detine firma, 5 ani la rand
mi a cerut 900 ron impozit pt masina,cand impozitul era doar 300 si am platit.
Dar cand sacul nu are fund,vrei sa imi iei si masina?
Buna seara domnilor.
Ma bucur nespus ca am gasit acest topic in legatura cu problema domnului Lucian_bz din Buzau,deoarece si eu am aceasi problema ca a domnului doar ca eu ma aflu in posesia cartii CIV.