Buna ziua, lucrez la o firma de cosmetice si de curând ne tot cer filmulete si poze cu noi in magazinul in care lucram si sa zicem tot felul de replici. Ei vor sa trimita filmuletele in alta tara la firma mama sa demonstreze ca echipa din Romania e cea mai dedicata etc. Eu nu sunt de acord sa ma mascaresc cum vor ei. Voiam sa intreb daca au dreptul sa ceara asa ceva si pe ce motiv plauzibil as putea refuza. Mentionez ca nu vom primi vreo suma de bani pt acele filmari.
Pur si simplu nu vreau sa fac acele filmari spunand cat de frumoasa e firma samd.
buna, lucrez la un magazin de cosmetice si un barbat a intrat si a furat mai multe produse (valoare totala de 700 lei) in timp ce eu ma ocupam de mai multi clienti. plus telefonul meu mobil care se afla sub tejghea. am depus plangere la politie pt bunurile furate si urmeaza sa merg si cu filmarile inregistrate de la magazin. daca se gaseste vinovatul ce pedeapsa ar primi? daca as accepta sa-mi acorde prejudiciul pe care mi l-a creat. as putea sa-l dau in judecata pentru daune morale?