avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Poze cerute de angajator
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Poze cerute de angajator

Buna ziua, lucrez la o firma de cosmetice si de curând ne tot cer filmulete si poze cu noi in magazinul in care lucram si sa zicem tot felul de replici. Ei vor sa trimita filmuletele in alta tara la firma mama sa demonstreze ca echipa din Romania e cea mai dedicata etc. Eu nu sunt de acord sa ma mascaresc cum vor ei. Voiam sa intreb daca au dreptul sa ceara asa ceva si pe ce motiv plauzibil as putea refuza. Mentionez ca nu vom primi vreo suma de bani pt acele filmari.
Pur si simplu nu vreau sa fac acele filmari spunand cat de frumoasa e firma samd.
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2019
andradaaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: andradaaa , utilizator 18:12, 18 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
" nu vreau sa fac acele filmari " , e un motiv plauzibil :)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Argumentul juridic trebuie sa fie: Nu doresc sa-mi transform imaginea personala intr-o imagine comerciala. Angajatorul este obligat sa respecte decizia dvs.
Multumesc

gi-jane2 a scris:

" nu vreau sa fac acele filmari " , e un motiv plauzibil :)

Ultima modificare: Vineri, 18 Ianuarie 2019
andradaaa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut! am încercat o colaborare cu o firma pentru crearea unui ... Teodorrr Teodorrr Salut! Am încercat o colaborare cu o firma pentru crearea unui scenariu de “film” ( filmări , poze, conținut pentru onlyfans ), nu am semnat nici un ... (vezi toată discuția)
Obligatia demisie yoname yoname salut....am si eu o problema.....de curand in cadrul magazinului in care lucrez seful m a obligat sa mi dau demisia...pe motiv de inventar...ca au iesit ... (vezi toată discuția)
Cod caen filmari video nunti etc florentin86 florentin86 Buna ziua, de curand mi-am deschis o firma I.I. cu ajutorul unei firme de profil Codul caen ales de acestia este \"Activitati fotografice 7420\" desi eu fac ... (vezi toată discuția)