avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN Filmari video nunti etc
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN Filmari video nunti etc

Buna ziua,
de curand mi-am deschis o firma I.I. cu ajutorul unei firme de profil
Codul caen ales de acestia este "Activitati fotografice 7420"
desi eu fac filmari video cautand pe net am gasit alt cod caen pt video si anume "Activitati de productie cinematografica, video si de programe de televiziune 5911"

Pot activa cu codul 7420?
Cel mai recent răspuns: Piromi , utilizator 15:17, 23 August 2017
Buna ziua, Codul CAEN Activitati fotografice 7420 include urmatoarele activitati:

-productii fotografice comerciale si pentru consumatori: -fotografii portret pentru carti de identitate, pasapoarte, scoli, nunti etc. -fotografii pentru scopuri comerciale, edituri, moda, agentii imobiliare sau turism -fotografii aeriene - inregistrarea pe banda a evenimentelor: nunti, conferinte etc. -prelucrarea filmelor: -developare, imprimare si marire de pe negativele sau filmele clientului -laboratoare de developare a filmelor si de printare a pozelor -ateliere fotografice cu executia fotografiilor intr-o ora (care nu fac parte din magazinele cu aparate fotografice) -montarea diapozitivelor -copierea, restaurarea sau retusarea fotografiilor -activitati ale fotoreporterilor Aceasta clasa include de asemenea: -transmiterea documentelor pe microfilme

Activitatea inclusa "Inregistrarea pe banda a evenimentelor" in codul 7420 - va permite sa faceti filmari la nunti.

O zi frumoasa!

Echipa Reinvent Consulting
Bună ziua!
Conform codului 7420- "Activitatea inclusa -Inregistrarea pe banda a evenimentelor" , spuneti ca poate fi folosit pentru nunti sau alte evenimente. Tehnic vorbind, inregistrarile, de ceva timp, se fac pe suport digital( Card-uri de memorie). In acest caz , activitatea se ma incadreaza in 7420 sau trece in 591?
Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce coduri caen trebuie să folosesc? sd6112 sd6112 Buna ziua, Aș dori să-mi deschid un PFA, dar am o întrebare la care momentan nu am raspuns. Dacă voi face filmări și editare video, cu plata în ... (vezi toată discuția)
Cod caen inchiriere cabina foto evenimente lalex lalex Buna seara! imi puteti spune codul CAEN pentru servicii de inchiriere cabina foto evenimente? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Autorizatii Xandor Xandor As dori sa stiu daca pentru un SRL-D cu codul caen 7420- Activități fotografice ,sunt necesare anumite autorizatii de functionare de la primarie avand in ... (vezi toată discuția)