avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Autorizatii
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Autorizatii

As dori sa stiu daca pentru un SRL-D cu codul caen 7420- Activități fotografice ,sunt necesare anumite autorizatii de functionare de la primarie avand in vedere ca societatea dispune doar de sediu social,fara alt punct de lucru Acelasi lucru as dori sa-l stiu si pentru codul CAEN 5911-Activitati de productie cinematografica, video si de programe de televiziune.Daca da,care ar fi acestea si cum se obțin?Ce cod ar fi mai potrivit pentru filmari /fotografieri evenimente (nunti,botezuri )
Cel mai recent răspuns: bobokuky17@gmail.com , utilizator 13:45, 26 Mai 2022
Buna ziua,

Autorizatiile de functionare se solicita de la Primarie si pt sediu social, nu doar pt puncte de lucur. Mergeti si intrebati la Primaria de care apartineti de ce acte este nevoie (in general e vorba de certificatul de inregistrare de la RC, de contractul de inchiriere/comodat si de o poza color cu vecinatatile si de plata unei taxe)

Cod 7420 Activitati fotografice
Aceasta clasa include: -productii fotografice comerciale si pentru consumatori: -fotografii portret pentru carti de identitate, pasapoarte, scoli, nunti etc. -fotografii pentru scopuri comerciale, edituri, moda, agentii imobiliare sau turism -fotografii aeriene - inregistrarea pe banda a evenimentelor: nunti, conferinte etc. -prelucrarea filmelor: -developare, imprimare si marire de pe negativele sau filmele clientului -laboratoare de developare a filmelor si de printare a pozelor -ateliere fotografice cu executia fotografiilor intr-o ora (care nu fac parte din magazinele cu aparate fotografice) -montarea diapozitivelor -copierea, restaurarea sau retusarea fotografiilor -activitati ale fotoreporterilor Aceasta clasa include de asemenea: -transmiterea documentelor pe microfilme Aceasta clasa exclude: -procesarea imaginilor de film asociate cu industria de film si de televiziune, vezi 5911 -activitati cartografice, vezi 7112 -operarea cabinelor fotografice cu autoservire pe baza de monezi, vezi 9609

Succes,
Va mulțumesc mult!
Ce cod ar fi mai potrivit pentru filmari /fotografieri evenimente (nunti,botezuri,comemorări,alte evenimente /exclus developări filme[/ mentionez că activitatea constă în filmare-capturi editare video/foto ,digital
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2022
bobokuky17@gmail.com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen inchiriere cabina foto evenimente lalex lalex Buna seara! imi puteti spune codul CAEN pentru servicii de inchiriere cabina foto evenimente? Va multumesc! (vezi toată discuția)
As dori sa incep o afacere cu o cabina video la evenimente. clopotel01 clopotel01 buna ziua, as dori sa incep o afacere cu o cabina video la evenimente. ma puteti ajuta careva cu cateva sfaturi/informatii? cum se procedeaza sa fie ... (vezi toată discuția)
Cod caen filmari video nunti etc florentin86 florentin86 Buna ziua, de curand mi-am deschis o firma I.I. cu ajutorul unei firme de profil Codul caen ales de acestia este \"Activitati fotografice 7420\" desi eu fac ... (vezi toată discuția)