avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... As dori sa incep o afacere cu o cabina video la ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

As dori sa incep o afacere cu o cabina video la evenimente.

buna ziua,

as dori sa incep o afacere cu o cabina video la evenimente.
ma puteti ajuta careva cu cateva sfaturi/informatii?

cum se procedeaza sa fie legal, unde se depun actele?
in ce cod caen se incadreaza aceasta activitate?
trebuie sa cumpar casa de marcat ?
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2022
george-neagu, moderator
Buna seara,
Trebuie sa optati pentru o forma de exercitare a activitatii comerciale.

Utilizati acest cod Caen , anume 7420.

Activitati fotografice 7420
7420 Activitati fotografice

Aceasta clasa include: -productii fotografice comerciale si pentru consumatori: -fotografii portret pentru carti de identitate, pasapoarte, scoli, nunti etc. -fotografii pentru scopuri comerciale, edituri, moda, agentii imobiliare sau turism -fotografii aeriene - inregistrarea pe banda a evenimentelor: nunti, conferinte etc. -prelucrarea filmelor: -developare, imprimare si marire de pe negativele sau filmele clientului -laboratoare de developare a filmelor si de printare a pozelor -ateliere fotografice cu executia fotografiilor intr-o ora (care nu fac parte din magazinele cu aparate fotografice) -montarea diapozitivelor -copierea, restaurarea sau retusarea fotografiilor -activitati ale fotoreporterilor Aceasta clasa include de asemenea: -transmiterea documentelor pe microfilme

Aceasta clasa exclude: -procesarea imaginilor de film asociate cu industria de film si de televiziune, vezi 5911 -activitati cartografice, vezi 7112 -operarea cabinelor fotografice cu autoservire pe baza de monezi, vezi 9609.


Aveti in vedere faptul ca, prin prisma activitatii prestate (filmarea efectiva a persoanelor), prelucrati date personale, pe scara larga, deci trebuie realizata implementarea GDPR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen inchiriere cabina foto evenimente lalex lalex Buna seara! imi puteti spune codul CAEN pentru servicii de inchiriere cabina foto evenimente? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Autorizatii Xandor Xandor As dori sa stiu daca pentru un SRL-D cu codul caen 7420- Activități fotografice ,sunt necesare anumite autorizatii de functionare de la primarie avand in ... (vezi toată discuția)
Caen danicul danicul Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: care cod CAEN se potriveste pentru serviciul/activitatea de editare a pozelor, formare baze de ... (vezi toată discuția)