salut....am si eu o problema.....de curand in cadrul magazinului in care lucrez seful m a obligat sa mi dau demisia...pe motiv de inventar...ca au iesit produse lipsa...chiar daca i am adus dovezi ..alarme taiate...filmari despre furturile care au fost facute plus persoane care au adus prejudiciul acesta....dar nu il intereseaza....spune ca este vina mea...mentionez ca pana acuma nu am nici un referat pe motiv de disciplina.....si nici o sanctiune in cadrul aceste firme internationale de articole sportive....cand am spus ca nu vreau sa mi dau demisia am primit amenintari ca o sa ma dea in judecata..si ca na nu am bani necesari sa mi platesc un avocat....sau ca o sa ma puna absent la munca....si o sa mi desfaca contractul pe motiv de disciplina....in cadrul acestei firme am si peste 50 ore suplimentare care nu mi au fost platite .....va rog frumos ajutati ma.....mersi
Nu va dati demisia, pentru ca in felul asta un patron doreste sa scape mai ieftin de angajatii sai. Lasati-l sa va dea el afara fara motiv, dupa cum ati relatat, abuz care va fi mai usor de probat in instanta. Cred ca ar fi bine sa pastrati o copie a filmarilor mentionate si a pv de constatare intocmite cand ati gasit alarmele taiate, etc..Acestea va pot ajuta in eventualitatea unui proces, care nu este asa de scump precum se straduia patronul sa va sperie....Daca va incerca sa va puna absent intr-o zi, puteti face o poza cu un ziar ( sa se vada data) in incinta magazinului si eventual sa luati un martor...De regula e urat cand se ajunge la asa ceva....Cred ca ar trebui sa pleci, cand nu mai esti dorit....Nu de alta, dar sa nu iti insceneze ceva mai rau si sa nu platesti cat nu face...success!
Inscenare furt
iliemailat
lucrez la o croitorie, in functia de gestionar, si am avut cateva altercatii cu patronul societatii in sensul ca m-a obligat sa merg duminica la lucru, am ... (vezi toată discuția)
O problema cu demisia.
gatbv
Buna ziua cine stie si poate sa ma ajute cu cateva sfaturi. Am inceput sa lucrez la o firma care e in tara un lant mare de minimarket am fost la interviu sau ... (vezi toată discuția)