avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Activitate Mihail333215

Activitate Mihail333215

Am fost oprit de cineva pe strada cu o oferta mai mult sau mai putin interesanta (Sa fac poze pentru a promova articole vestimentare cu garantia de a primi bani sau articole vestimentare pentru fiecare sedinta foto).
Am fost invitat intr-un mic birou dintr-un complex comercial unde mi s-a explicat mai multe detalii. Toate bune si frumoase.
Imi spune ca trebuie sa achit suma de 120 lei garantie ca ma voi prezenta la prima sedinta foto si ca ii voi primi inapoi atunci. Suma respectiva cica acopera costurile modificarilor articolelor de imbracaminte pentru a se potrivi altuiva in caz ca eu nu ma prezint.
Eram putin in graba, aveam si bani la mine, am zis, ok, am semnat contract, mi-au dat bon fiscal dupa care mi-au facut o poza pentru baza de date. Cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca eu de fapt n-am citit contractul. Suma de 120 apare in contract ca fiind taxa de inscriere in baza de date. Tot in contract scrie ca banii nu mai pot fi recuperati dupa ce mi s-a facut poza in caz ca ma razgandesc.
Stiu ca e vina mea ca n-am citit contractul. Se mai poate face ceva?
Nu ma deranjeaza asa tare ca am pierdut acea suma de bani cat ma deranjeaza faptul ca am fost mintit si manipulat sa completez un contract fara sa il citesc. (doamna s-a dus direct cu degetul pe ce am de completat si unde sa semnez)