Bună seara!
Referitor la problema relatată mai sus, azi am primit raspuns la contestația depusă . Amenda emisa pe numele meu a fost anulată .
Va multumesc tuturor pentru răspunsuri.
Va doresc o seara frumoasa!
Buna ziua!
Mulțumesc pentru răspuns.
As mai avea o intrebare, daca binevoiți sa ma ajutati cu un răspuns v-as fi recunoscătoare.
În anul 2016 m-am căsătorit. În urma căsătoriei mi-am schimbat buletinul pe noul nume si noua adresă. Pe amenda primită zilele trecute, conform căreia in 2017 as fi fost amendată pentru depășirea limitei de viteza apare numele de fată, cel de dinaintea căsătoriei. De aici reiese clar ca persoana care se foloseste de datele mele deține o copie după vechiul buletin, act care in vara lui 2016 a fost anulat. Credeti ca acea persoană îmi poate face rau incontinuare cu o copie după un buletin de mult anulat?
Mulțumesc anticipat!
P.S . Referitor la problema relatată anterior voi reveni cu vești. Acum , soțul meu se ocupa de contestarea amenzi. El se afla pe teritoriul Germaniei.
Evident ca voi contesta acea amendă, nu asta-i grija cea mai mare, ci faptul că cineva se foloseste de datele mele personale si îmi este teama ca pe viitor sa nu ma trezesc la ușă cu poliția ca as fi acuzată de ce stiu eu ce nelegiuiri.
Si as vrea sa stiu ce as putea sa fac in acest caz , având în vedere că, acum ma aflu in Romania . Dacă aș face o plângere la autoritățile din România , ar ajuta cu ceva? Sau trebuie sa merg la autoritățile Germane?
Din 2014 si pana la sfarsitul lui 2015 am locuit in Germania. Am revenit în România la sfârșitul lui 2015, de atunci nu am mai pus piciorul in Germania. Cu toate acestea, zilele trecute am primit o scrisoare la fosta adresa din Germania prin care eram înștiințata ca am de platit o amenda de 25 de euro pentru depășirea limitei de viteză, in data de 16 octombrie 2017,an în care eu ma aflam in Romania, bineînțeles atasat era si o fotografie a soferitei. În poză nu sunt eu, dar pe înștiințare sunt toate datele mele personale. Mentionez ca nu dețin si nici nu am deținut vreodată nici permis de conducere, nici mașină. Consider că cineva se foloseste de datale mele personale pentru diferite infracțiuni. Ce este de făcut în acest caz si cui trebuie să mă adresez pentru depistarea celui care mi foloseste datele personale in scopuri josnice? Scuzati romanul.
Mulțumesc!