avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1472 soluții astăzi
Forum Activitate Valysad

Activitate Valysad

Răspuns la discuția Suspendare permis
Dl avocat legea spune să ai o viteza redusa si sa opresti in conditii optime pt a facilita trecerea pietonilor angajati pe trecere...unde am gresit k din cauza celorlalti participanti la trafic nu am avut vizibilitate si am franat mai tarziu si nu am obstructionat trecerea pietonilor

Av. Mihai Cosmin Tudor a scris:

Prezumtia de veridicitate a faptelor ,consemnat in PV, nu are caracter absolut, trebuie sa se sprijine pe niste mijloace de proba.
Formulati plangere contraventionala.
Verificati daca si modul de intocmire a PV indeplineste toate conditiile cerute de lege.


Răspuns la discuția Suspendare permis
Mi s-a replicat de dl agent de circulatie ca in cazul in care asi pierde procesul de contestatie ma-si alege cu o pedeapsa de 2 luni de suspendare

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Contestatie puteti formula. pentru Politie conteaza mai putin sa existe filmare, cat conteaza pentru DVS sa aveti martor.

Mi-a fost retinut permisul pe o perioada de 30 de zile deoarece cică nu am acordat prioritate de trecere unei pers. aflate pe trecerea de pietoni...am fost dat prin statie si m-a oprit un echipaj aflat la 500 m distanta si mi au intocmit procesul verbal cu aceasta contraventie...mentionez k in momentul schimbari sensului de mers pe trecerea de pietoni nu era nimeni care venea din partea dreapta si ceilalti participanti la trafic au oprit brusc la care si eu am oprit un pic pe trecere si am facilitat trecerea pietonului in siguranta...de aici vine si intrebarea...Este abuz pot face contestatie chiar dak nu am martor si nici politia nu are filmare?