avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Activitate AuroraZ

Activitate AuroraZ

Deci pana sa il dam in judecata pe dezvoltator pentru vicii ascunse, asociatia nu are nici o obligatie? Reprezentantii ei nu sunt obligati sa constate problemele cladirii? Sa il notifice pe dezvoltator in numele nostru? Nu fac un demers, nici daca noi proprietarii cu probleme o notificam?
Buna ziua,
In cazul apartamentelor noi, aflate in garantie, asociatia de proprietari nu are nici o responsabilitate?
Locuim intr-un bloc nou la ultimul etaj, blocul are acoperis, insa dupa semnarea CVC -ului, respectiv mutare si noi si ceilalti vecini am constatat faptul ca sunt infiltratii...apa de pe acoperis patrunde in casa...
Dezvoltatorul a fost informat prin e-mail cu poze anexate, cat si verbal...si a zis ca remediaza si ca va schimba acoperisul (acum 1 an)...insa nu a facut acest lucru doar mici carpeli si o degivrare...probleme inca sunt in continuare...Asociatia de proprietari, (toti vecinii care participa la sedinte), spun ca nu e problema asociatiei ca e in garantie, ca dezvoltatorul de ocupa de reparatii si ca noi trebuie sa il notificam ca e problema noastra trebuia sa stim ca la ultimul etaj sunt probleme ...insa intrebarea mea este: in situatia prezentata, asociatia chiar nu are nici o responsabilitate? Trebuie sa ne descurcam singuri? Si anul acesta a zis ca va schimba acoperisul, insa cred ca iar ne amana pana iese blocul din garantie...