avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters455420

Activitate ContSters455420

Va multumesc pt rabdare si sfaturi! Sincer ,dupa cate mi-ati spus,cred ca este mai bine sa nu pun gaz pe foc si sa astept ,sa am rabdare... sa respect programul ,sa fiu prezenta acasa in fiecare sfarsit de saptamana,chiar daca el nu apare si nici nu anunta ca va lipsi.
Sau ...o a doua varianta ...sa gasesc un avocat nu experimentat...foarte experimentat.

Am primit somatie să respect programul de vizita și să achit suma de 795 ron.Atat și în cazul în care nu respect ,se merge mai departe .
Tatăl are program în fiecare sâmbătă și duminică a saptamanii ,cate doua ore ,de la 15:00 la 17:00 , cu luare din domiciliu.Iar în vacante ,cate o săptămână.
Pe numele meu am apartamentul în care locuim.
Iar ca martor - poate fi considerată și mama mea?
Vă mulțumesc din suflet!
Avocatul meu imi spune sa stau linistita,daca copilul nu vrea ...nu poate sa-l ia cu forta...chiar si cu executor
Dar de platit ...eu platesc .
Va multumesc si scuze ca nu am fost foarte explicita! Am ceva retineri legate de modificarea programului de vizita,deoarece actualul program l-a obtinut in urma apelului ,este 100% cum a dorit dlui...iar la procesul initial- judecatorul a respins atat cererea lui de program ,cat si a mea,in urma audierii minorului (avea 7 ani baiatul).
Va multumesc inca o data! Sper sa se limpezeasca apele si sa fie cum este mai bine pt baiat.A fost si la tribunal si la politie...asta nu este copilarie.
Va multumesc ! Am divortat cand minorul avea 3 ani.Legatura dintre acesta si tatal lui pe o perioada de 3 ani ,s-a realizat telefonic cam o data pe luna sau mai rar,tatal fiind plecat in strainatate.A revenit in tara,a solicitat program vizita minor(in fiecare sambata si duminica a lunii cate doua ore,si cate o saptamana in vacante) ,proces care a durat 3 ani.Dupa obtinerea hotararii,tatal si-a vazut copilul in primul sf de saptamana,a decurs normal si firesc intalnirea...a doua sapt. nu a venit,a revenit in a treia pt ca urma si prima sapt din vacanta de vara cand trebuia sa-l ia la el.De aceea a refuzat copilul sa-l vada,pt ca necunoscandu-l ...nu a vrut sa plece cu el.
(lasati copilul sa isi respinga tatal si atunci da, e vina dumneavoastra si veti fi sanctionata ca atare.)
Sa inteleg ca eu trebuie sa-l fortez sa se duca la tatal lui desi nu-l cunoaste?
Intri in viata unui copil cu forta? Daca se prezinta saptamanal...are timp sa-l cunoasca nu?
Dupa reclamatia la politie,doua saptamani nu s-a prezentat...si eu sunt amendata...eu sunt vinovata etc.
Va multumesc! Eu deja am primit somatie de la executor ,am de achitat 800 ron....si daca nu respect programul...se trece la executarea silită și voi suporta toate cheltuielile.El nu vine,tot el ma acuza pe mine.Refuzul copilului de a merge cu el este interpretat de tata ...ca o lecție impusă de mine. Cum pot eu sa ma apăr?
Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti ce pasi trebuie sa urmez pt a reclama tatal copilului care nu-si respecta programul de vizita(cate doua ore,in fiecare sambata si duminica a lunii).Sau nu poate fi reclamat ...el avand dreptul la vizita...dar nu si obligatia de a respecta programul?Mentionez ca deja am fost reclamata pt faptul ca o singura data nu m-a gasit la domiciliu...desi stia unde ne poate gasi chiar de la fiul sau.(9 ani), iar el trei saptamani nu s-a prezentat.Pot notifica la notar zilele in care nu se prezinta?
Va multumesc!