avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Activitate Elicel

Activitate Elicel

Răspuns la discuția Reincepere serviciu dupa CCC
Ok. Multumesc frumos!
Sa presupunem ca decizia judecatoreasca se va da pana face copilul 2 ani ca in cealalta situatie stiu cand ar trebui sa revin la serviciu.
Copilul este in plasament familial si in curand se va judeca reintegrarea acestuia in familie. In cazul in care acesta va fi reintegrat eu va trebui sa-mi intrerup CCC. Intrebarea mea era daca cererea pt reintoarcea la serviciu va trebui sa o fac cu data hotararii judecatoresti avand in vedere ca mai dureaza inca 10 zile pana devine definitiva si eu oricum voi fi nevoita sa mai stau acasa cu copilul cateva zile pana va veni mama lui sa il ia.

Cornel Vasile a scris:

Veti sta in CCC pana cand implineste copilul varsta de 2 ani, respectiv 3 ani daca este cu handicap.

Ziua în care se va relua activitatea profesională este ziua următoare celei în care copilul împlinește 2 ani sau 3 ani.

1 an si 3 luni

Cornel Vasile a scris:

Cati ani are copilul ?

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. In prezent sunt in concediu de crestere copil pentru un copil luat in plasament (plasament familial nu asistent maternal). Mama naturala a copilului a facut o cerere pt reintegrarea copilului in familie, cerere ce se va judeca in viitorul apropiat. In cazul in care se va decide reintegrarea copilului eu voi fi nevoita sa ma intorc la serviciu. Intrebarea mea este cu ce data ar trebui sa fac cererea pt intoarcearea la serviciu (cererea tb sa fie cu data hotararii judecatoresti sau dupa cele 10 zile cand devine definitiva?)...mai ales ca dupa ce se pronunta hotararea eu va mai trebui sa stau acasa cu copilul pana va trebui sa il predau DGASPC-ului (mama naturala fiind din alt oras). Multumesc frumos!
Doresc sa iau un copil de cateva luni in plasament. As vrea sa stiu daca pot beneficia de concediul de ingrijire copil de 2 ani si de indemnizatia de 85%. Multumesc