Sa inteleg ca in momentul de fata poate pleca dar ni sa zis ca sa asteptam rezultatele de la spital am intrebat si a zis ca dureaza 2 3 saptamani dar nu sa ajuns la procoror etc ci i sa intocmit doar dosarul prin urmare sa inteleg ca ar putea parasi tara? Sau sa astepte sapt astea
Salut as avea o intrebare din pacate tatal meu impreuna cu mine pe seara in juru orelor 18 si 20 am consumat 2.5 bere din care 1 l eu si tatal meu 1.5 l urmand ca pe la 23 si un pic sa ne ducem la somn urmand ca la ora 4 sa plecam care prahova pe drum cu 6 m pana a intra pe autostrada A 1 la pitesti in curba tatal meu a pierdut controlul volanului din cauza mazgai pe jos urmand ca masina sa fie avariata pe partea dreapta la locu faptei a ajuns si un echipaj rutier ni sa cerut actele si din intamplare i sa pus si aparatul echilotest si a iesit o alcolemie de 0.54 sa dat delaratii etc cat tatalui meu i sa retinut permisul si i sa facut dosar de cercetare penală avand in vedere ca de 23 de ani de cand are permisul de conducere nu are nici o abatere rutiera ce as vrea sa stiu eu daca acel permis de conducere se mai poate recupera amenda si ce riscuri sunt va rog ajutatima cu sfaturi va multumesc frumos