avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate mady92

Activitate mady92

Răspuns la discuția Suspendarea permisului
Va multumesc mult pt toate informațiile necesare
Sa inteleg ca in momentul de fata poate pleca dar ni sa zis ca sa asteptam rezultatele de la spital am intrebat si a zis ca dureaza 2 3 saptamani dar nu sa ajuns la procoror etc ci i sa intocmit doar dosarul prin urmare sa inteleg ca ar putea parasi tara? Sau sa astepte sapt astea
Intrebare de baraj pana la primirea raspunsului poate sa paraseasca tara pt ca el lucreaza in germania apoi sa revina cand e chemat in instanță
Intrebare de baraj pana la primirea raspunsului poate sa paraseasca tara pt ca el lucreaza in germania apoi sa revina cand e chemat in instanță
Salut as avea o intrebare din pacate tatal meu impreuna cu mine pe seara in juru orelor 18 si 20 am consumat 2.5 bere din care 1 l eu si tatal meu 1.5 l urmand ca pe la 23 si un pic sa ne ducem la somn urmand ca la ora 4 sa plecam care prahova pe drum cu 6 m pana a intra pe autostrada A 1 la pitesti in curba tatal meu a pierdut controlul volanului din cauza mazgai pe jos urmand ca masina sa fie avariata pe partea dreapta la locu faptei a ajuns si un echipaj rutier ni sa cerut actele si din intamplare i sa pus si aparatul echilotest si a iesit o alcolemie de 0.54 sa dat delaratii etc cat tatalui meu i sa retinut permisul si i sa facut dosar de cercetare penală avand in vedere ca de 23 de ani de cand are permisul de conducere nu are nici o abatere rutiera ce as vrea sa stiu eu daca acel permis de conducere se mai poate recupera amenda si ce riscuri sunt va rog ajutatima cu sfaturi va multumesc frumos