Salut, Numele meu este Costin am 18 ani deabea impliniti , si am o relatie cu o domnisoara de 17 ani , pe scurt parinti ei nu ma suporta din cauza faptului ca traiesc in mediul rural si ei ma considera un asa zis "taran",in fine am aceasta relatie cu domnisoara de 4 ani in care am trecut prin foarte multe , parintii ei nu ma suportau nici atunci , mai taceau din gura doar cand le faceam cate un favor , ca de exemplu ei aveau o afacere deschisa (un magazin alimentar) si mergeam si munceam pentru ei de dragul domnisoarei , de vreo 3 ani de cand mi s au impus niste conditii din partea lor , lucrurile au inceput sa mearga super nasol, certuri tot mai dese , jigniri asupra mea , amenintari , pe care nu le am luat in seama si nu le am pus la suflet , Parintii ei au inceput sa se poarte din ce in ce mai urat cu ea , o jignesc , o trateaza ca pe o sclava , tatal ei vitreg o jigneste o injura o ameninta ca o arunca in strada si pe ea si pe maicasa , si multe alte amenintari grave, P.S inainte sa ma cert cu ei si sa rup orice legatura , tatal ei vitreg mi a propus o suma de bani mai exact de 2500 lei pentru a renunta la liceul pe care il faceam la zi , pentru a lucra in permanenta cu norma intreaga la afacerea lui , propunere pe care eu am refuzat o , de atunci au inceput toate problemele ,.... acum Iubita mea saturat sa mai traiasca in casa aceea plina de certuri si amenintari chinuri zii de zi , si am hotarat sa fugim impreuna , dar m am gandit ca exista si consecinte , as dori sa stiu daca politia ne poate face ceva in cazul in care parintii ei apeleaza la ei ... va rog astept un raspuns cat mai urgent , m am saturat sa o vad 15 minute de 2 ori pe saptamana si acele 15 minute pe ascuns ,sub pretextul ca se duce la magazin ....
Buna Seara, Costin este numele meu , am o problema si as dori sa cer sfatul mai multor oameni ,persoanelor care probabil au trecut priin asta si au reusit cu brio, situatia sta astfel, am 17 ani implinesc 18 peste 4 luni sunt cu o fata pe nume Claudia care are 16 ani ea implineste 17 ani peste 2 luni , suntem impreuna de aproape 2 ani , in care am trecut prin multe certuri si multe neintelegeri cu familia ei care nu sunt in tocmai niste oameni intelegatori, au o gandire departe de cea normala, eu am fost angajat la afacerea lor afacerea consta intr un magazin alimentar ,am lucrat acolo pentru a ma apropia cat mai mult de ea si mai ales de parinti ei , sa nu avem probeme pe viitor sau discutii, dar situatia a degenerat, tatal ei vitreg seful magazinului se purta foarte urat cu noi vorbea arogant nu ne platea normal si am demisionat , intre timp lucruruile s au schimbat au trecut 6 luni de cand am demisionat de la ei, in continuare am ramas cu claudia , si au inceput sa apara certuri amenintari asupra ei din partea parintilor , tot felul de amenintari foarte grave de exemplu"ai zilele numarate in casa asta","Ori mor eu ori mori tu" si altele la fel de grave , tatal ei vitreg gagicu lu masa o infulenteaza pe mama ei si o manipuleaza pe claudia in toate modurile posibile sa se desparta de mine , desigur ca prietenea mea refuza asta, Si ei o tot preseaza, si o obliga se renunte la mine ,de cand am plecat de la locu de munca , ea traieste un calvar , este tratata ca si o sclava in acea casa, tipa la ea o bruscheaza o injura o ameninta , o cearta din orice,o ameninta , si mama ei nu riposteaza in nici un fel si nu ai ia apararea , pentru ca tatal ei vitreg are multi bani , si ea de 6 luni de zile traieste un calvar din cauza mea ca am demisionat de acolo , de cand sa intmplat asta plange incotinuu si ma implora sa o iau de acolo ca sa saturat , eu as vrea sa o iau de acasa si sa o scap din calvarul de acolo dar acum sunt putin nedumerit de situatie, in sensul ca ar trebui sa raspund penal si sa dau cu subsemnatul , in cazul asta politia imi poate face ceva daca mama ei si tatal vitreg se duce la politie ? in momentu in care eu implinesc 18 ani ea va avea 17 ani ceea ce insemna ca inca e minora ,parinti ei imi pot cauza probleme ? poate depunde plangere sau vreun ordin de restrictie impotriva mea ? o poate lua cu forta de langa mine ? , va rog daca cineva are raspunsuri pe tema asta si ma poate ajuta vorbim in privat ! va pot explica indetaliat cum sta treaba ! Multumesc!