Salut, Numele meu este Costin am 18 ani deabea impliniti , si am o relatie cu o domnisoara de 17 ani , pe scurt parinti ei nu ma suporta din cauza faptului ca traiesc in mediul rural si ei ma considera un asa zis "taran",in fine am aceasta relatie cu domnisoara de 4 ani in care am trecut prin foarte multe , parintii ei nu ma suportau nici atunci , mai taceau din gura doar cand le faceam cate un favor , ca de exemplu ei aveau o afacere deschisa (un magazin alimentar) si mergeam si munceam pentru ei de dragul domnisoarei , de vreo 3 ani de cand mi s au impus niste conditii din partea lor , lucrurile au inceput sa mearga super nasol, certuri tot mai dese , jigniri asupra mea , amenintari , pe care nu le am luat in seama si nu le am pus la suflet , Parintii ei au inceput sa se poarte din ce in ce mai urat cu ea , o jignesc , o trateaza ca pe o sclava , tatal ei vitreg o jigneste o injura o ameninta ca o arunca in strada si pe ea si pe maicasa , si multe alte amenintari grave, P.S inainte sa ma cert cu ei si sa rup orice legatura , tatal ei vitreg mi a propus o suma de bani mai exact de 2500 lei pentru a renunta la liceul pe care il faceam la zi , pentru a lucra in permanenta cu norma intreaga la afacerea lui , propunere pe care eu am refuzat o , de atunci au inceput toate problemele ,.... acum Iubita mea saturat sa mai traiasca in casa aceea plina de certuri si amenintari chinuri zii de zi , si am hotarat sa fugim impreuna , dar m am gandit ca exista si consecinte , as dori sa stiu daca politia ne poate face ceva in cazul in care parintii ei apeleaza la ei ... va rog astept un raspuns cat mai urgent , m am saturat sa o vad 15 minute de 2 ori pe saptamana si acele 15 minute pe ascuns ,sub pretextul ca se duce la magazin ....