avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Putin ajutor !?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Putin ajutor !?

Salut, Numele meu este Costin am 18 ani deabea impliniti , si am o relatie cu o domnisoara de 17 ani , pe scurt parinti ei nu ma suporta din cauza faptului ca traiesc in mediul rural si ei ma considera un asa zis "taran",in fine am aceasta relatie cu domnisoara de 4 ani in care am trecut prin foarte multe , parintii ei nu ma suportau nici atunci , mai taceau din gura doar cand le faceam cate un favor , ca de exemplu ei aveau o afacere deschisa (un magazin alimentar) si mergeam si munceam pentru ei de dragul domnisoarei , de vreo 3 ani de cand mi s au impus niste conditii din partea lor , lucrurile au inceput sa mearga super nasol, certuri tot mai dese , jigniri asupra mea , amenintari , pe care nu le am luat in seama si nu le am pus la suflet , Parintii ei au inceput sa se poarte din ce in ce mai urat cu ea , o jignesc , o trateaza ca pe o sclava , tatal ei vitreg o jigneste o injura o ameninta ca o arunca in strada si pe ea si pe maicasa , si multe alte amenintari grave, P.S inainte sa ma cert cu ei si sa rup orice legatura , tatal ei vitreg mi a propus o suma de bani mai exact de 2500 lei pentru a renunta la liceul pe care il faceam la zi , pentru a lucra in permanenta cu norma intreaga la afacerea lui , propunere pe care eu am refuzat o , de atunci au inceput toate problemele ,.... acum Iubita mea saturat sa mai traiasca in casa aceea plina de certuri si amenintari chinuri zii de zi , si am hotarat sa fugim impreuna , dar m am gandit ca exista si consecinte , as dori sa stiu daca politia ne poate face ceva in cazul in care parintii ei apeleaza la ei ... va rog astept un raspuns cat mai urgent , m am saturat sa o vad 15 minute de 2 ori pe saptamana si acele 15 minute pe ascuns ,sub pretextul ca se duce la magazin ....
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:28, 7 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Sunt doua aspecte:
1. Nu poate NIMENI sa va faca nimic.
2. E bine ca macar mama fetei sa stie de dumneavoastra si de fata.
3. Aveti grija ca va luati RESPONSABILITATEA FETEI IN CARCA. (asta desi nu este trecuta in lege este trecuta in MORALA).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea unei minore de acasa Costin2304 Costin2304 Buna Seara, Costin este numele meu , am o problema si as dori sa cer sfatul mai multor oameni ,persoanelor care probabil au trecut priin asta si au reusit cu ... (vezi toată discuția)
Hartuire psihica AlexandraAleAle AlexandraAleAle Buna ziua! As dori niste sfaturi in legatura cu hartuirea psihica. Speta este urmatoarea: L-am cunoscut pe subsemnatul acum 1 an si in urma relatiei a ... (vezi toată discuția)
Drepturile minorului blije blije Buna ziua! Ma numesc Marius. Sunt impreuna cu o fata de un an si jumatate, ea fiind minora in varst de 16 si jumatate. Parintii ei nu sunt de acord cu relatia ... (vezi toată discuția)