avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Activitate Liviu bld

Activitate Liviu bld

Răspuns la discuția Divort
Domiciliul in Romania, certificatul este din Bahamas are apostila din Bahamas

Discuție Divort
Am o hartie de casatorie din Bahamas ( in Bahamaa nu pot divorta deoarece nu sunt rezident)
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurg pentru a divorta in Romania?
Eu locuiesc in Florida la 40 de minute de zbor de Bahamas, am intrebat un avocat dar nu mi a dat un raspuns clar.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Verificați prin avocat american în statul în care va aflati situatia legală.Fiecare stat are legea lui aplicabilă si trebuie știută legea statului în care va aflati.
În SUA ajungeți la închisoare pentru bigamie.

Eu locuiesc in Florida la 40 de minute de zbor de Bahamas, am intrebat un avocat dar nu mi a dat un raspuns clar.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Verificați prin avocat american în statul în care va aflati situatia legală.Fiecare stat are legea lui aplicabilă si trebuie știută legea statului în care va aflati.
În SUA ajungeți la închisoare pentru bigamie.

Acum 3 ani am fost in Nassau Bahamas cu prietena mea (chinezoaica) de pe vas sa cumparam o hartie pt a demonstra ca formam un cuplu sa putem sta amandoi in aceeasi camera.Am cumparat o hartie de casatorie si pe parcurs am aflat ca este legala.am incercat sa divortez in Romania dar nu este posibil deoarece nu am apostila pe certificat
Eu acum sunt in statele unite si sunt curiós daca ma pot casatori aici, si daca autoritatile de aici pot vedea ca eu sunt casatorit in Bahamas