avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... M-am căsătorit în Bahamas și n-am divorțat. Mă ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

M-am căsătorit în Bahamas și n-am divorțat. Mă pot căsători în SUA?

Acum 3 ani am fost in Nassau Bahamas cu prietena mea (chinezoaica) de pe vas sa cumparam o hartie pt a demonstra ca formam un cuplu sa putem sta amandoi in aceeasi camera.Am cumparat o hartie de casatorie si pe parcurs am aflat ca este legala.am incercat sa divortez in Romania dar nu este posibil deoarece nu am apostila pe certificat
Eu acum sunt in statele unite si sunt curiós daca ma pot casatori aici, si daca autoritatile de aici pot vedea ca eu sunt casatorit in Bahamas
Cel mai recent răspuns: Liviu bld , utilizator 21:43, 22 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Verificați prin avocat american în statul în care va aflati situatia legală.Fiecare stat are legea lui aplicabilă si trebuie știută legea statului în care va aflati.
În SUA ajungeți la închisoare pentru bigamie.
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Eu locuiesc in Florida la 40 de minute de zbor de Bahamas, am intrebat un avocat dar nu mi a dat un raspuns clar.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Verificați prin avocat american în statul în care va aflati situatia legală.Fiecare stat are legea lui aplicabilă si trebuie știută legea statului în care va aflati.

Eu locuiesc in Florida la 40 de minute de zbor de Bahamas, am intrebat un avocat dar nu mi a dat un raspuns clar.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama si matusa mea au un apartament in timisoara. amandoua au ... Calmate18 Calmate18 Mama si matusa mea au un apartament in Timisoara. Amandoua au murit in Statul Florida,USA. O avocata din Timisoara mi-a scos CF si imi spune ca succesiunea se ... (vezi toată discuția)
Procura din strainatate vanzare imobil NicolTudor NicolTudor Buna ziua, Doresc sa inchei un antecontract de vanzare-cumparare a unui imobil dobandit prin programul ''Prima casa''. Vanzatorul imobilului a incheiat in ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu copilul meu in acest caz? olivia1 olivia1 Problema este urmatoarea. Eu sunt romanca, sotul meu este roman si american. Am locuit cu sotul mu in america 3 ani unde am nascut un copil acolo. De putin ... (vezi toată discuția)