avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Activitate Bobix91

Activitate Bobix91

Va multumesc pt. timpul acordat. O zi buna
Da Scrie: In baza art 85 alin. 2 litera g ) C.p interzice inculpatului Zamfir Bobi Marian dreptul de a conduce autovehicule.
Asta inseamna ca trebui sa se termine cu serviciul de probatiune si apoi pot recupera permisul de conducere ?
Dar fara sa mai fie nevoie sa fac Scoala de soferi de la inceput?
Multumesc frumos.
Dar nu inteleg de ce scrie : In concluzie, solicita majorarea pedepsei,inlaturarea dispozitiilor art. 83 Cod penal si aplicarea dispozitiilor art 91 Cod penal,cu toate consecintele, inclusiv aplicarea pedepsei complementare a interzicerii dreptului de a conduce autoturismul pe drumurile publice pe o perioada mai mare de 1 an, aceasta fiind pe deplin justificata.
Eu pe 9.iunie fac un an de zile de la data ramaneri definitive.
Ma numesc Zamfir Bobi Marian si va rog frumos sa imi raspundeti si mie la o intrebare.
Peste cat timp o sa mai pot lua Permisul de conducere, si daca o sa mai trebuiasca sa fac iara scoala de soferi, pentru ca am auzit ca pot da din nou peste un an de la data ramaneri definitive.
Cum as putea proceda sal iau mai repede ? Va Multumesc


Admite apelul declarat de Parchetul de pe lânga Judecatoria Pitesti, împotriva sentintei penale nr. 752 din data de 14 aprilie 2017, pronuntata de Judecatoria Pitesti în dosarul nr. 21145/280/2016, privind pe inculpatul ZAMFIR BOBI MARIAN. Desfiinteaza în parte sentinta si, rejudecând: Majoreaza de la 9 luni, la 1 an închisoare, pedeapsa stabilita în sarcina acestuia pentru comiterea infractiunii prevazuta de art. 336 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 396 alin. 10 Cod procedura penala. Mentine celelalte dispozitii ale sentintei.
In baza art. 83 Cod penal, s-a dispus amanarea aplicarii pedepsei anterior stabilite pe un termen de supraveghere de 2 ani.
In concluzie, solicita majorarea pedepsei,inlaturarea dispozitiilor art. 83 Cod penal si aplicarea dispozitiilor art 91 Cod penal,cu toate consecintele, inclusiv aplicarea pedepsei complementare a interzicerii dreptului de a conduce autoturismul pe drumurile publice pe o perioada mai mare de 1 an, aceasta fiind pe deplin justificata.
Definitiva. Pronuntata în sedinta publica astazi, 09 iunie 2017, la Curtea de Apel Pitesti - Sectia penala si pentru cauze cu minori si de familie.
Document: Hotarâre 568/2017 09.06.2017