Mda ..o sa intreb ce document ia venit cu pachetul ..faza e ca am platit catre siteul unde am comandat 384 lei ..si scria transport gratuit ..dar eu nu am facut nici o inputernicire nmk la dhl ..nu le-am trimis nici un document din ce mi-au trimis ei complectat si nici nam mai platit nmk cand a ajuns curieru
Buna Ziua. Am comandat de pe in site din Ro o pereche de adidasi care vin din Uk. la cateva zile am primit email de la DHL cu cateva documente ce trebuiau complectate cu numele meu adresa cnp.... si ceva gen imputernicire..ei imi spuneau in mail cum voi plati vama ..o platesc eu ? sau o platesc ei in locul meu si sa ii platesc dupa eu pe ei ...
Dupa 2 sapatamani produsul a fost livrat acasa.. ce nu inteleg este se poate primi produsul si fara sa platesti vama ?
O fi platit site-ul vama ..dar dhl a trimis automat un mail?
Sau am primit produsul dar eu tot trebui sa platesc vama pentru el ? vreau sa aflu pentru ca am citit ca exista si o amenda daca nu platesti vama intre 500-1500
Asa fac ei ..nu comentez dar nu am dosare nam avut treaba cu politia sau chestii dastea ...prima oara si imi da ei 1000lei cas baieti buni ..daca erau alte persoane ...nu mai faceaunmk ...+un prieten sa zic pe drept nu a primit decat avertisment ..ca el e la BGS si cica sa nu ii afecteze atestatu
Buna seara ..asta seara stateam in fata unui magazin consumam bere ..nu eram beat ..pentru ca abia apucasem sa iau o gura ..au sosit jandarmeria ...si mi-a dat 500lei amenda (1000) pentru consum in locuri publice ...nu am semnat procesul verbal ...si stiu ca ei m-au prins in fata la un magazin
.dar au intrat in celalalt si se uitau cum se numeste ...pot face cv ?? Sa scap de ea ?? Sau in cat timp dispare ...??