avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda Jandarmerie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda Jandarmerie

Buna seara ..asta seara stateam in fata unui magazin consumam bere ..nu eram beat ..pentru ca abia apucasem sa iau o gura ..au sosit jandarmeria ...si mi-a dat 500lei amenda (1000) pentru consum in locuri publice ...nu am semnat procesul verbal ...si stiu ca ei m-au prins in fata la un magazin
.dar au intrat in celalalt si se uitau cum se numeste ...pot face cv ?? Sa scap de ea ?? Sau in cat timp dispare ...??
Cel mai recent răspuns: Augustin.dinu , utilizator 23:00, 3 Februarie 2018
Buna seara,
Contestati acea amenda, nu stiu ce sanse aveti dar merita sa incercati.
Asa fac ei ..nu comentez dar nu am dosare nam avut treaba cu politia sau chestii dastea ...prima oara si imi da ei 1000lei cas baieti buni ..daca erau alte persoane ...nu mai faceaunmk ...+un prieten sa zic pe drept nu a primit decat avertisment ..ca el e la BGS si cica sa nu ii afecteze atestatu
Azi am primit amenda ...la posta...la martori nui nmn ...e linie trasa ..dar scrie ca si cum cnv ar fi sunat la ei

Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Contestati acea amenda, nu stiu ce sanse aveti dar merita sa incercati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit amenda ca am baut o bere.vreau sa contest,am sanse? lory83_ro lory83_ro Fapta s-a intamplat acum aporximativ o luna,si abia de 2 zile am primit prin posta un PV de care habar nu aveam.Mai exact,afalndu-ma la un magazin de la ... (vezi toată discuția)
Primirea unui proces verbal nesemnat de mine. I0NUT I0NUT Buna ziua, am o intrebare legata de un proces verbal incheiat de Politia locala. Am primit proces verbat de la politia locala spunand : Martor : Nu semneaza ... (vezi toată discuția)
Citatie politie ContSters167221 ContSters167221 Buna ziua . Pe data de 23.08 aflandu-ma in regie am fost amendat de politistii de la sectia Regie cu amenda contraventionala in baza a 2 articole a legii 61/91 ... (vezi toată discuția)