avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primirea unui proces verbal nesemnat de mine.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primirea unui proces verbal nesemnat de mine.

Buna ziua, am o intrebare legata de un proces verbal incheiat de Politia locala. Am primit proces verbat de la politia locala spunand :
Martor : Nu semneaza fiindu-i prietena
Am luat la cunostinta:CONTRAVENIENT : refuza sa semneze
Am primit copia procesului verbal si instiintarea de plata, Contravenient : Refuza sa primeasca .
Specific : Nu a fost facut de fata cu mine(noi) procesul verbal, l-am primit prin posta la 4 zile.
Intrebarea mea : Este corect ce au facut acesti agenti ? (Legal)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: I0NUT , utilizator 13:21, 28 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Bună ziua, pe data de 22 am stat pe banca din fata blocului , nu făceam gălăgie, eram eu, logodnica mea și un prieten ( vorbeam) aveam cumpărate doua preturi cu bere, unul era desfăcut celălalt nu(erau puse în spatele băncii) . Între timp au trecut cei de la locală, au oprit, ne-au spus ce sancțiuni primim și au făcut poze la preturi. Erau coji de semințe, nu mâncasem noi , i-am spus și celor de la locală. Ne-au legitimat, nu ne-am opus sau comentat și au zis sa plecam de acolo. Am mers in fata scării pe bancă. Au trecut de vreo 3-4 ori pe acolo și ultima oara ne-au spus din mașină cu geamul deschis că vom primi amendă. Pe data de 26 am primit plic de la locală cu sancțiunea prevăzută la consum de alcool în spațiul public și avertisment pentru consum de semințe. Întrebarea mea este: E corect (legal) ce au trecut, că martorul nu a semnat că îmi este prietena și eu că nu am vrut sa semnez și să primesc procesul verbal? Daca făceau procesul de față cu mine chiar nu mă opuneam semnării lui. Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda Mihai Sia Mihai Sia Salutare, am primit in data de 08.07.2020 un proces verbal adus de catre 2 agenti ai ministerului apararii in care am primit o sanctiune in valoare de 500 sub ... (vezi toată discuția)
Are voie un politist sa te jigneasca ? Dogariu Catalin Dogariu Catalin Ma aflat afara in data de 17/03/2020 la ora 22:00. Iesisem de la munca, m-am dus la magazin sa imi cumpar cate ceva printre care si bere dupa m-a sunat un ... (vezi toată discuția)
Se poate ataca o asemenea amenda pentru anulare ? dcostyn dcostyn Buna ziua Am si eu o intrebare. Acum o saptamana mi s-a intamplat un eveniment oarecum ciudat. Am venit de la o partida de fotbal si am ajuns in spatele ... (vezi toată discuția)