Fapta s-a intamplat acum aporximativ o luna,si abia de 2 zile am primit prin posta un PV de care habar nu aveam.Mai exact,afalndu-ma la un magazin de la tara,cu terasa in fata,cum sunt majoritatea magazinelor din mediul rural,am baut impreuna cu un prieten o bere.in timp ce stateam la masa a izbucnit un scandal intre alti 2 baieti si a venit politia.agentul ne-a intrebat pe toti cum ne cheama si care ne este domiciliul,si ne-a zis ca ne or cita drept martori.nu ne-a pus sa semnam vreun pv drept martor sau ceva,insa acum am primit pv cu amenda de 300 de lei,fara posibilitatea platii in 48 de ore,faptele comise fiind incadrate in actul normativ legea 61/1991,art 3 pct 23.Mai adaug ca la detaliile privind cele savarsite de mine,scrie ca ma aflam la un magazin imaginar,magazinul avand un cu totul alt nume,si ca am consumat o bere.intrebarea mea este:daca vanzatorul are voie sa vanda si sa desfaca berea,eu nu am voie sa o beau acolo?si daca,nu am voie,nu trebuia sa imi intocmeasca pv verbal atunci?mi l-a intocmit pe 15.08 pentru fapta din 23.07,si l-am primit pe 22.08.nu trebuia sa am dreptul sa spun ceva atunci?poate beam o bere fara alcool,sau poate doar eram acolo,pentru k ne-a intocmit pv la vreo 10 persoane,si nu toti beam bauturi alcoolice.asa poate sa imi trimita maine un pv verbal cum ca,cunsumam droguri la nustiu ce magazin.