avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

plangere contraventionala

Buna seara!
Va rog frumos sa-mi spuneti cum as putea contesta un proces verbal intocmit de catre organul de politie, pe motivul ca a depasit ora de inchidere cu 15 min.
Mentionez ca programul de functionare este pana la ora 24 iar barmanul la ora 24.15 era inca in unitate ,facand curatenie.
Va multumesc!
buna sera
atat timp cat in local nu mai erau clienti nu vad cum a putut sa va dea amenda,este un pic de exces de zel al "fluiericiului",face-ti contestatie nu aveti nimic de pierdut
o sera buna si multa bafta
opinia mea nu este una profesionala,este doar un sfat prietenesc
Va multumesc frumos!
Oricum eram hotarata sa fac contestatie ... dar parca as vrea sa mai gasesc o virgula.... pentru ca imi dau foarte bine seama ca e un pic fortat procesul verbal.
~ Conținut șters la cerere ~
Solicitati administrarea de probe care sa probeze ora la care a fost constatata si consemnata contraventia
Formulati contestatie la instanta competenta teritorial,impotriva procesului verbal, in termen de 15 zile,urmand sa probati in instanta cu acte si martori ca la ora aceea magazinul nu deservea pe nimeni,ca de fapt se facea curatenie in acesta.

Alte discuții în legătură

Contestare amenda politia locala felixsergiu felixsergiu buna ziua, am primit o amenda de la politia locala pentru consum de bere pe domeniul public si scandal (comentarii in fata organului politiei locale aflat ... (vezi toată discuția)
Injuraturi in public, amenda.. este posibil ? Zogorean Zogorean Buna, As avea o intrebare... Oare este posibil asa ceva? In una din zilele trecute am consumat bauturi alcoolice intr-un bar de cartier.. barmana de acolo ... (vezi toată discuția)
Consum bautura dupa ora inchideri idobai idobai Ieri seara am intrat intrun local la ora 21 20\\". La ora 21 45\\" am comandat a doa bere pe care nu am consumat pana la ora inchideri. La ora zece barmanita a ... (vezi toată discuția)