avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Consum bautura dupa ora inchideri
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Consum bautura dupa ora inchideri

Ieri seara am intrat intrun local la ora 21 20". La ora 21 45" am comandat a doa bere pe care nu am consumat pana la ora inchideri. La ora zece barmanita a inchis usa si nu a mai servit pe nimeni, si a atentionat sa consumam ca ora de inchidere. La ora 22 20" a intrat un grup de politist si au legitimat pe toti care eram in local, azi suntem chemati la politie si vrea sa amendeze cu 1000 Ron, ei spun ca nu am voie sa consum bautura (pe care am comandat la 21 45") dupa ora de inchidere.
Mentionez ca nu a fost galgie sau zgomot,muzica a fost oprita, luminile stinse, am stat linistit,patru persoane la trei mese, iar politisti au avut un comportament agrasiv, nu au legitimat.
Au chemat si pe barmanita la politie si vrea sa amendeze tot cu 1000 Ron pentru ca a servit dupa program( care nu este adevarat).
Intrebarea este daca au dreptul sa intre intrun local inchis,si sa procedeaza cum am povestit?
Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:38, 12 Mai 2013
Nu cred ca speta tine de functionarii publici si problemele lor numai daca nu cumva sunteti dvs. functionar public. Ca simplu cetatean consider ca daca ati comandat o bautura inainte de ora inchiderii este firesc ca barmana sa astepre sa o si consumati. Daca nu, firesc ar fii ca patronul sa aiba afisat un anunt in care sa aduca la cunostinta clientilor pana la ce ora se poate face ultima comanda pentru ca bautura sa poata fii consumata pana la ora inchiderii. De amendat in acest caz ar trebui amendat patronul nicidecum consumatorii, intrucat din relatarea dvs. rezulta ca nu ati tulburat linistea publica. Daca sunteti amendat nu aveti decat sa depuneti contestatie la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala ile1075 ile1075 Buna seara! Va rog frumos sa-mi spuneti cum as putea contesta un proces verbal intocmit de catre organul de politie, pe motivul ca a depasit ora de inchidere ... (vezi toată discuția)
Amenda Crystyy65 Crystyy65 In data de 15 noiembrie dupa o zi de muncă la un prieten am oprit la un bar in apropierea locuintei mele in o comuna din judetul Bacau la noi este tradiția ... (vezi toată discuția)
Inselaciune? alistair alistair Patronul unui bar a fost deacord sa incaseze consumatia facuta de o mana de clienti cunoscuti doar cand se aduna o anumita suma de bani mai mare. (deci nu ... (vezi toată discuția)