Am si eu rugamintea sa ma lamuriti intr-o problema. Pe fondul unei neintelegeri intre doi vecini de ai mei s-a deschis un proces . E vorba de constructia casei,distanta dintre case fiind mica, casa unui vecin e mai inalta decat cealalta si umbreste acoperisul, teava de la centrala termica e la o distanta mai mica de 4 m si de aici e problema cu gazele etc. Am fost rugata sa vin de martor ( mentionez ca eu nu locuiam acolo in perioada la care s-a contruit casa,m-am mutat ulterior).Eu am spus ca ma mai gandesc, mai vorbim si m-am trezit cu citatia acasa. M-a deranjat ca m-a citat de martor fara acordul meu. Nu m-am prezentat la primul proces, a fost un alt vecin dar, mi-a comunicat ca avocata nu vrea sa ma elimine din calitatea de martor , deci trebuie sa merg la proces . Rugamintea e sa spun cum ploua pe casa( zau ca imi vine si sa rad si sa plang) . Ei bine, stiu ca trebuie sa ma prezint dar vreau sa declar nimic pt ca nici nu stiu si nici nu ma intereseaza, cu scuzele de rigoare. Am fost propusa ca martor fara acordul meu si o sa specific asta si ca atare o sa refuz orice declaratie. Este in defavoarea mea?Va multumesc anticipat.