avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate alinaroxana24

Activitate alinaroxana24

Daca noi divortam la notar (custodie comuna) si eu refuz sa fac declaratia de iesire din tara impreuna cu tatal ( eu stiu ca trebuie impartit timpul petrecut impreuna cu copilul in egala masura , poate ma insel) imi poate afecta cu ceva mie in cazul unui proces ?
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mergeți sa consultați avocat inainte de a face un demers juridic daca credeti ca lucrurile vor degenera.
Trebuie facut in asa fel incat sa fiti avantajatasi nu dezavantajata.
Sunt multe aspecte de analizat...daca este turc...
Va vrea sa fie musulman copilul printre altele...

Nu are nici o legatura religia in situatia divortului . dar el a refuzat sa botezam copilul aici pe motiv ca fetita isi va alege religia singura cand va fi mare .
Dar ce sanse sunt sa spunem peste un an doi (cand copilul este mai marisor) daca se adreseaza instantei sa aiba cauza de castig ?
Buna ziua , tocmai ne pregatim de divort eu si tatal fetitei mele in varsta de 2 ani . Ce am discutat si am cazut de comun acord esta sa mergem la notar si sa facem demersurile necesare custodiei comune ,dar tatal a precizat ca fetita va sta cu mine pana invata sa
vorbeasca bine si apoi o va lua la el in Turcia (precizez ca este de origine turca tatal) . In ce conditii legale tatal poate lua copilul definitiv de langa mama . Am fost amenintata cu aceasta situatie.