avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate Ionut Popa

Activitate Ionut Popa

Multumesc. Reamintesc ca atributiile Agentiei Romane de Dezvoltare care ma intereseaza sunt conform legea 110/1992 " Am onoarea de a va face cunoscut ca oficiul desemnat de Guvernul Romaniei, pentru a sprijini nationalii si societatile Statelor Unite in conformitate cu aceasta scrisoare, este Agentia Romana de Dezvoltare."

Deci imediat relevant este "Conform HG 382/2000: privind reorganizarea Agenției Naționale pentru Dezvoltare Regională:
Articolul 2 alin (1) Agenţia Naţionala pentru Dezvoltare Regionala dobândeşte drepturile şi preia obligaţiile Agenţiei Române de Dezvoltare şi ale Agenţiei Naţionale pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, care îşi încetează activitatea."

Desigur sunt interesat si de orice institutii sunt abilitate in paralel cu aceleasi atributii

Multumesc, deci ma adresez privind atributiile fostei Agentii Romane de Dezvoltare, catre
"
Consiliul National pentru Dezvoltare Regionala (CNDR), cu rol decizional;
Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), cu rol executiv.
"
conform: [ link extern ]

P.S. Ma impotmolisem pe la art. (abrogat) 2 (1) e)1.2.5.g) din HG 957/2015 “Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri îndeplineşte următoarele funcţii ... de autoritate de stat prin care se asigură exercitarea controlului aplicării unitare şi respectării reglementărilor legale în domeniul său de activitate ... in domeniile ... investiţii străine ... prin care se asigură urmărirea şi controlul respectării reglementărilor legale în vigoare ... de coordonare la nivel naţional, în colaborare cu celelalte autorităţi interesate, a activităţilor referitoare la relaţiile economice internaţionale”
Ce institutie a inlocuit Agentia Romana de Dezvoltare, in legatura cu atributiile acesteia privind Legea 110/1992