deci daca persoana cu probleme are copii,ei nu vor fi obligati sa plateasca aceste datorii decat daca accepta mosteniri?am inteles bine?si in cazul in care nu se mai poate deschide un proces deoarece a trecut mult timp ce se intampla? va fi urmarit in continuare cu popriri pe cont si salariu?daca nu mai are nimic pe numele lui in afara de datorii,ce i se poate intampla?
Stiu ca a fost un proces,dar nu stiu exact de care,in procesul respectiv s-au mutat toate datoriile firmei administratorului.repet ca administratorul nu a stiut de proces.se mai poate face ceva ?apartamentul cu sediul firmei s-a pierdut in 2013.,tot in anul acela sau in 2014 a fost si procesul cu mutarea datoriilor.i s-a mai pus poprire pe salar administratorului dar abia sapt trecuta ia venit o hârtie de la anaf in care il instiinteaza de datorie,apoi la primărie i s-a adunat impozit,deoarece firma avea un camion si o masina mica care sunt sub sechestru si acolo s-au mutat datoriile tot pe administrator.stiu ca a trecut ceva timp dar dupa pierderea apartamentului ne-am revenit greu,si in momente ca acelea nu mai judeci ce trebuie sa faci.va rog din suflet sa ma indrumati ce trebuie sa fac.multumesc.
buna ziua,ce este de facut daca o persoana si-a deschis o firma,apoi dupa cativa ani din cauza taxelor si a impozitelor (mai exact cand a fost forfetarul) ajunge in incapacitate de plata,intra firma in faliment,sediul firmei se pierde pentru ca apartamentul unde era a fost executat,administratorul nu a stiut de existenta unui proces(nemaiavand acces la sediu) in care toate datoriile firmei s-au transformat in datoriile persoanei fizice,adica administratorul...cum se poate rezolva?