Am inteles.
Dar cum pot obtine in continuare sprijin? Ca nici material nu e posibil...ca spune ca nu ii ajung banii avand de platit o chirie, iar de sprijin moral ce sa mai zic?
V-am spus ca sotul meu a parasit familia inainte de introducerea actiunii si au fost zile intregi cand mi-a blocat telefonul si am avut acces doar pe mail, unde asteptam timp lung pana la primirea unui mesaj.
Si erau situatii cand as fi avut mare nevoie sa ma insoteasca cu masina la spital, am fost de cateva zeci de ori in urgenta si la analize.
Toate astea m-au afectat facand si o semi-pareza.
In fine, la insistentele mele si chiar ale parintilor lui, m- a deblocat.
Dar asta nu inseamna ma ajuta si ca imi ofera sprijin.
An mare nevoie de transport cu masina personala la spital lunar si la controale in conditii decente, in baxa munciii mele la pkata madinii comune si la multe alte indatoriri absolut firesti, la care ma repede acum de la distanta.
Ce pot face daca atunci cand il rog ceva concret si el spune sa gasesc alta solutie si de la distanta, nu numai nu ma ajuta nu numai financiar, dar nici moral nu o face spunandu-mi ca nu e normal sa il faca ceva, cu un limbaj foarte urat si dialogul dispare.
Cum il pot eu convinge ca trebuie sa ma ajute pana la pronuntarea sentintei, mai ales ca am nevoie de bunul comun platit impreuna, masina.
Exista vreun articol in Codul civil care sa ajute un om in situatia mea, pentru a il arata?
Poate asa poare renunta la cuvintele urate si primesc si eu ajutorul firesc.
Este strict culpa lui exclusiva in acest divort,, iar eu sunt doar o femeie bolnava de o noala incurabila, de care s-a debarasat total odata cu separarea cu domiciliul de familia aceasta.
Astept un sfat pertinent pentru a nu mai suferi inutil si cu aceste rugaminti, pe care el le ignora.
Mentionez ca toate rugamintile mele de transpirt la spital si ajutor sunt adresate pentru timpul in care ek este liber, nu la servici, si pe care le evita in mod intentionat prin ignorare sau cuvinte nepotrivite pentru a ma deterrmina sa renunt si a se debarasa total de toate responsabilitatile.
Astept raspuns, va multumesc frumos!
Buna seara,
Intrebarea mea este:
Daca actiunea de divort a fost introdusa de unul din soti, iar acesta a parasit domiciliul conjugal, mutandu-se cu chirie, mai exista responsabilitati intre cei doi paba la pronuntarea sentintei?
Doresc un raspuns complet pe plan financiar si moral, si avand in vedere ca eu am o boala incurabila si as avea nevoie de ajutor in anumite momemte de a merge cu masina platita de amandoi,
Multumesc!
Tocmai ca eu am avut servici si am muncit cot la cot si uneori am depasit castigul adus de el in casa.
-Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să postați un nou mesaj. Mulțumesc-
Buna ziua,
Sunt cadatorita legitim din iulie 2010 cu sotul meu, din pacate avem un proces in curs.
Intrebarea mea este:
Daca sotul meu a facut un credit in 2007 in prima casatorie si l-am platit impreuna din 2009, ce sanse sunt sa primesc jumatate din suma platita impreuna in cei 8 ani de casnicie?
As dori o suma reala, nu o evaluare actuala, care nu reflecta nici pe departe partea mea.
Mentionez ca eu am avut servici in tot scest timp de casatorie, multumesc!