avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Activitate Marya3092

Activitate Marya3092

EU am luato p maicamea cu MN si ia a fost la orangi pt ca avea abonament si stiind ca a cazut romingu a antrebat dava poate folosi minutele an afara tarì farà nici un cost suplimentar i sa raspuns cu da doar ca trebue sai activeze alta oferta an acelasi pret si i se prelungeste contractu dar farà costuri suplimentare si farà vro achizitie sau iscalitura asta pe la jumatea lu agust 2017 prin noiebrie sa facut un cost suplimentar de 10,..€ si cand am contactat serviciu orange ni sa spus k nu mai beneficiaza de asa ceva si va fi taxata an lunile urmatoare farà a suna de PE telefon si farà a raspunde sa facut IAR cost suplimentar de vro 50 venti. Am sunat la ei si leam zis k nu sunt multumita de servicile oferite si vreau sal anchid mia zis k nu se poate (am vorbit cu mai multi repezentanti fiecare spanandu.mi k mai am ba 20 ba 24 ba 30 de luni de plata) antr.un final am VB cu unu ca zicea ca e de la reziliere mia repetat calm farà stres si multe explicati ca nu se poate anchide farà efectuarea Platì an avans si dak vreau e o oferta de 25 de euro lunar nu e nimic de facut iam spus la c'è sa va platesc dak nu ami dati nimic sa folosesc pt bani care vi DAU si mia raspuns k ei ami ofera minute le pot folosi iam rasp dar se face si cost suplimentar da daca vreti farà cost suplimentar sa achit suma de 200 si ceva € nu an lei . Cum as putea sa FAC sa anchid afurisitu de orange .