avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Activitate todordoru@gmail.com

Activitate todordoru@gmail.com

Soacra mea cu certificat de handicap este privata de sora sotiei mele de a fi ingrijita si de sotia mea. Nici la telefon nu i se da sotiei mele sau sa fie vazuta.Soacrei mele sotia i/a inceput dosarul de handicap dar sora ei nu a respectat intelegerea de a/si impartii responsabilitatiile/acum urmarind interesele ei strict financiare avind procese pe rol de savirsirea infractiunii de inselaciune.Ce trebuie sa faca sotia mea pentru a pune capat acestei situatii.Mama sotiei nu are inca desemnat un insotitor.
din 2017 mama sotiei avea nevoie de ingrijire permanenta.In 2017 vara sotia a ingrijito pe mama ei la domiciliul mamei din AGNITA .A vorbit cu sora ei pentru impartirea responsabilitatiilor .Sora ei nu si/a pastrat cuvintul si doar dupa 2 saptamini dupa ce a preluato sora ei care de fapt a duso la locuinta ei din MEDIAS si i/a facut si domiciliul stabil in Medias,nu i/a mai dat sotiei dreptul sa o viziteze si nici sa o ingrijeasca.Sora ei avind mari probleme financiare nu urmareste binele mamei ci interesele ei materiale.Cui trebuie sa se adreseze si ce trebuie sa faca ?