Update: Am avut Sedinta cu conducerea, a durat mai bine de o ora in care m-au luat cu "vrajeala manageriala". Concluzia a fost ca din punctul lor de vedere am optiunea de a nu semna si a ramane cu salariul negociat dar mi se vor imputa greselile pe care le-am facut si banii cheltuiti de firma pt a remedia acele greseli. Am ales sa semnez astfel scazandu-mi salariul...daca la urmatoarea evaluare voi scadea iar atunci imi e clar drumul care trebuie sa-l iau :)
Avand in vedere ca in C.C.M. sau in R.O.I. nu scrie ceva despre scaderea salariului permanent in caz de greseli pot spune cu siguranta ca daca nu semnez acel act aditional, salariul meu va ramane asa cum e. In cel mai rau caz ca sa ma exprim asa o sa ma penalizeze cu 10-15 % din salariu o perioada determinata...
Multumesc pentru opinii
Deci, ca sa fiu sigur ca am inteles clar. Daca primesc Act aditional iar eu refuz sa semnez ei nu au voie, legal, sa-mi scada salariul negociat deoarece trebuie sa fie cu acordul ambelor parti. Asta ma interesa pe mine, legalitatea problemei ca sa am un argument bun in fata conducerii si sa pot spune sub o forma sau alta "nu e legal ce faceti"...
Si daca mi se prezinta actul aditional iar eu refuz sa semnez acel act, ce se intampla ? Raman cu salariul negociat initial sau o sa am probleme mai mari ?
Buna ziua, este legal sa mi se scada salariul negociat initial si trecut in Contractul Individual de Munca in urma unei evaluari negative ? M-am angajat iar dupa 6 luni am fost evaluat de sefu'. sefu a decis ca e dezamagit si m-a evaluat negativ. Ei vor sa ma scada cu o treapta salariala permanent pe argumentul ca am facut greseli. Este legal ? Au dreptul sa-mi scada salariul negociat initial ? mentionez ca lucrez la privat