Sunt angajata la o firma in Brasov și primesc salariul din mâna nu prin virament bancar. Am deja 5 zile lucrate in plus și patronul vrea sa mai fac încă doua. L-am întrebat de cele 5 zile și mi-a spus ca are timp sa mi le acorde la anul ca nu e nici o graba. Nu semnez nici o condica și nici un stat de plata. De 4 1/2 luni îmi notez eu într-un carnetel orele lucrate. Singura dovada ar fi camera de supraveghere din galeriile comerciale Carrefour. Nu știu dacă e funcțională sau de decor. Altfel are vedere directa pe standul la care lucrez. Firma se numește SC Dumiravio Invest SRL și are sediul principal in Galați. As vrea sa-mi dau demisia dar mi-e frica ca s-ar putea sa nu-mi plătească salariul. Nu am nici o dovada plus ca pentru timpul lucrat am dreptul la 7 zile de concediu. Sunt o persoana introvertită și plâng ușor și nu pot sa m-a cert cu oamenii nici dacă am dreptate.
Am absentat 3 zile pentru ca patronul nu voia sa-mi dea demisia la zi. In data de 8 Ianuarie am fost la firma sa cer nota de lichidare care am înțeles ca trebuie sa o primesc in maxim 15 zile calendaristice. Astăzi 25 Ianuarie am fost din nou la firma și mi-au spus ca actele nu sunt gata, mai durează nu se știe cât. Menționez ca am scris pe o foaie de cerere, dar când le-am cerut sa semneze și sa-mi dea un număr de ordine au aruncat-o și mi-au spus ca pentru absent nemotivat nu este necesar. Eu ce fac acum , cât trebuie sa aștept ?