avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum primesc bani pe zilele lucrate suplimentar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum primesc bani pe zilele lucrate suplimentar

Sunt angajata la o firma in Brasov și primesc salariul din mâna nu prin virament bancar. Am deja 5 zile lucrate in plus și patronul vrea sa mai fac încă doua. L-am întrebat de cele 5 zile și mi-a spus ca are timp sa mi le acorde la anul ca nu e nici o graba. Nu semnez nici o condica și nici un stat de plata. De 4 1/2 luni îmi notez eu într-un carnetel orele lucrate. Singura dovada ar fi camera de supraveghere din galeriile comerciale Carrefour. Nu știu dacă e funcțională sau de decor. Altfel are vedere directa pe standul la care lucrez. Firma se numește SC Dumiravio Invest SRL și are sediul principal in Galați. As vrea sa-mi dau demisia dar mi-e frica ca s-ar putea sa nu-mi plătească salariul. Nu am nici o dovada plus ca pentru timpul lucrat am dreptul la 7 zile de concediu. Sunt o persoana introvertită și plâng ușor și nu pot sa m-a cert cu oamenii nici dacă am dreptate.
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2019
Mandras Gabriela, utilizator

Alte discuții în legătură

Condica prezenta, state de plata ContSters740 ContSters740 Buna ziua Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca o societate privata (srl) trebuie sa tina o condica de prezenta sau alta modalitate de confirmare a ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca kadilus kadilus Buna ziua. Sunt din Brasov. Am si eu o intrebare la care astept un raspuns cat de curand posibil. Incepand cu data de 2 august am fost angajat la firma ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului NAARGHYTA NAARGHYTA Buna ziua! V-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns intr-o problema. In perioada 25.05.2010 - 20.06.2010 am lucrat la o firma din Galati, Sc. Kelebek Srl , cu ... (vezi toată discuția)