avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RECUPERARE CARTE DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RECUPERARE CARTE DE MUNCA

Buna ziua.


Sunt din Brasov. Am si eu o intrebare la care astept un raspuns cat de curand posibil.
Incepand cu data de 2 august am fost angajat la firma SC Konick SRL, ca agent paza, firma care il are ca Director pe falsul "conte" Iosipescu Zambra Nicolae Mircea ( despre care am aflat ulterior ca este un infractor- internetul colcaie despre stiri de acest gen despre persoana in cauza).
In momentul angajarii am depus actele necesare pt angajare inclusiv cartea de munca, am platit analizele medicale cu suprataxa, si multe altele....
Presupusul director al firmei nu a facut demersurile de a-mi inapoia cartea de munca pana in momentul de fata. Sediul general al firmei este in Galati. Am luat legatura cu cei de la ITM Galati, cartea de munca este la Inspectoratul respectiv. Cum as putea sa imi recuperez cartea de munca si sa scap de acest escroc??????

Astept un raspuns cat se poate de urgent. As vrea sa stiu daca imi pot recupera cartea de munca de la ITM Brasov si ce demersuri trebuie sa fac in acest sens.


Va multumesc
Cel mai recent răspuns: paunitza206 , utilizator 15:23, 25 Octombrie 2010
Daca nu mai sunteti angajat al acelei firme,deplasati-va la Brasov ,depuneti cerere scrisa la ITM,va vor programa,iar la data stabilita va vor inapoia cartea de munca.


andymaurul
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2010
andymaurul, utilizator
e foarte posibil ca acel patron nici sa nu fi inregstrat vreun contract de munca si nici sa fi predat cartea de munca la itm .daca e asa nu stiu daca puteti sa mai faceti ceva .
oricum am inteles ca de la 01.01.2011 nu o sa mai existe carti de munca si totul va fi pe calculator.
succes
kadilus a scris:

Sediul general al firmei este in Galati. Am luat legatura cu cei de la ITM Galati, cartea de munca este la Inspectoratul respectiv. Cum as putea sa imi recuperez cartea de munca si sa scap de acest escroc??????

Astept un raspuns cat se poate de urgent. As vrea sa stiu daca imi pot recupera cartea de munca de la ITM Brasov si ce demersuri trebuie sa fac in acest sens.


Va multumesc


pai nu aveti cum sa va recuperati cartea de la ITM BRasov, daca ea este la itm Galati, trebuie sa va deplasati personal cu cartea de identitate sau prin procura notariala o poate ridica o alta persoan
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2010
Alina Tabara, Consilier juridic
Se poate lua legatura cu ITM Brasov (inspector sef ) si ii rugati sa-i sune pe colegii de la ITM Galati sa va expedieze carnetul de munca pe adresa ITM-ului Brasov de unde veti fi anuntat s-o ridicati personal sau prin mandatar.
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic
eu am avut o asemena speta in iunie si nu au eliberat carnetul de munca decat cu procura, atunci era vb de ITM Galati si Pitesti, nu stiu daca problema e la pitesti sau gl ca am propus si solutia data de freeelis si nu am avut sorti de izbanda

nu contest solutia data de freeelis
Ultima modificare: Vineri, 3 Septembrie 2010
Alina Tabara, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Unde ma pot adresa...... yuliana yuliana Buna as dori si eu sa stiu cum imi pot recupera cartea de munca de la patroana firmei unde am lucrat?? Cartea de munca este incheiata de ITM,dar doamna ... (vezi toată discuția)
Recuperare carnet de munca korynutza korynutza am si eu o problema: acum o luna mi-am dat demisia de la firma cu punctul de lucru in galati la care lucram de 2 ani si nu am mai stat in preaviz, acum insa ... (vezi toată discuția)
Carte de munca - recuperare so2ro so2ro Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Firma pentru care am fost angajat are sediul in alt judet decat judetul in care am eu domiciliu ( peste 200 km ... (vezi toată discuția)