avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate gavrila marius

Activitate gavrila marius

va multumesc
va multumesc
mai precizez ca intelegerea la notar,pe care i-am propus-o, a refuzat-o spunand ca avocatul ei i-a precizat ca nu se poate asa ceva,este adevarat? tot ce va spun,am ca dovezi, mesajele scrise de ea
Va multumesc pentru raspuns. Judecatoria targoviste si am adresat un mail si o scrisoare recomandata cu numarul dosarului. am sunat la registratura si asa am aflat numarul dosarului
Buna ziua,
fosta concubina m-a dat in judecata pentru exercitarea autoritatii parintesti. eu propunand de fiecare dat,o intelegere amiabila la notar in vederea stabilirii pensiei alimentare,dreptul de vizita si cand o pot lua in vacante la domiciliul meu. Precizez ca eu locuiesc in Franta,inainte de a o cunoaste pe fosta concubina,copilul nascut aici,iar acum ele locuind in romania,la domiciliul mamei ei. In momentul in care i-am cerut numarul de dosar si o copie a cererii pe care a depus-o,m-am lovit de un refuz total,spunand ca este dosarul ei si ca nu e treaba mea. De acelasi refuz (cu mesaje scrise),m-am lovit si de cate ori am cerut sa imi lase copilul in vacanta la domiciliul meu din Franta. (copilul are varsta de 4,6 ani). ce sanse am fata instantei de a-mi putea lua copilul in vacante si a tine legatura telefonica (internet)?