avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate Ovcs1

Activitate Ovcs1

Sunt angajat de 2 ani ca operator de mase plastice....pana acum eu am intretinut copilul intru-cat ea nu are nici o sursa de venit.....
Am o proba audio cu cei 2 unde spun de kt timp au relatia asta,ca dupa c plecam la servici aceasta ii dadea mesaj k am plecat si ca punea fata la somn pt a ramane singur....am martori care la vazut intrand in casa....la fel cand a plecat pentru prima data a lasat fata la o alta persoana....si educatoarea fetitei poate confirma ca numai eu am duso si aduso de la gradinita....acum iltima data a luat fata de la gradinita sub pretextul unei minciuni si fara a sti dna educatoare
Buna ziua....ma numesc suruniuc constantin ovidiu si sunt tatal unei fetite de 4 ani...fetita provine dintr-o relatie de concubinaj....am trait toti 3 in aceasi casa de knd sa nascut fetita pana la inceputul lunii acestui an....mama copilului sa hotarat impreuna cu amantul cu care ma insela de mai bine de 1 an sa ia fetita si sa plece....dupa discutii am fost la acestia si am luat fetita la mine intru-cat aceasta incepea gradinita....tin sa mentionez faptul ca,concubina a mai abandonat copilul de 3 ori pana acum pentru a avea relatii cu alti barbati....plus faptul ca aceasta isi forta copilul sa doarma pentru a ramane singura cu acesta....am inceput procedurile legale si acum astept data procesului dar ma macina gandul ca aceasta ar putea primi copilul dupa cate a facut....as avea o sansa sa obtin eu tutela copilului?multumiri anticipate