avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate GABY_96

Activitate GABY_96

Eu pana acum nu am mai fost casatorita cu acte, tatal copilor a fost concubin
Va multumesc frumos.

-Vă rog apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți să publicați un nou mesaj. Mulțumesc-
Da locuiesc in strainatate, in cipru am id aici am toate actele necesare, dar el nu vrea sa stabileasca nimic el mi-a spus ca nu imi da niciun copil a zis sa il dau in judeca si atunci ii ia cine castiga, da eu ma zbat si vreau sa i iau pentru ca parinti lui nu sunt asa de tineri si el nu se descurca cu copii el nu produce nimic, asa daca ar fi la mine copii o sa le asigur o scoala si o educatie foarte buna, de la el nu are ce invata. Nu stiu cum sa procedez?

gi-jane2 a scris:

Atunci cereti sa exercitati impreuna autoritatea parinteasca si minorii sa aiba domiciliul la dvs., acolo unde sunteti. Locuiti in strainatate ?
Veti avea nevoie de un avocat aici.

Acum am unde sa i iau, eu m-am casatorit am o casa o situatie finaciara buna, si vreau sa fac ceva ca sa pot avea grija de ei, ei sunt destul de mici fata are 5 ani si baiatul face 4 in aprilie are nevoie de mama lor, si eu nu pot sa stau degeaba sunt mama si imi iubesc foarte mult copii, tatal lor este un om incapabil sa munceasca el are noroc cu parinti lui ca il ajuta lui nu i place munca dar i place bautura toti vecini stie cate scadaluri face, pe mine ma chinuit foarte la fel si pe parinti lui si de asemenea copii au fost martori cand ma batea pe mine.... Eu va cer doar un sfat am sanse sa castig? Intrumati-ma va rog frumos.

Acum 9 luni m-am despartit de concubinul meu am plecat de acasa din cauza violentei lasand doi copii minori in grija tatal si a parinti acestuia nu am avut cum sa i iau cum mine ca nu aveam unde sa locuiesc nu aveam ce sa le ofer, de 4 luni sunt plecata din tara pentru un loc de munca, le-am trimes de cateva ori bani, acum el imi zice ca a depus plangere in potriva mea familia lui ca am parasit copii, si mi-a spus ca trebuie sa il dau in judecata ca sa pot lua copii dar este mai greu, va rog sa imi dati un sfat sunt disperata, ma lasa sa vad copii doar cand are el chef.