avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate Raul Lupu

Activitate Raul Lupu

Nu , nu am fost anuntat .

Cornel Vasile a scris:

Ati fost anuntat ca nu vi s-a aprobat cererea de CO ?

M-am angajat din nou dupa 1 luna la aceasta firma si nu am prins acea planificare .. inainte de demisie am lucrat un an si opt luni ..
Buna ziua , in data 11 am prezentat o cerere de CO , unui supervizor , iar el ma indrumtat catre , "seful nostru" el fiind coordonator de productie , El nu a vrut sa semneze cererea spunad intrun final ca, "vorbim mai tarziu" . La sfarsitul programului am fost la secretariat si am inregistrat cererea apoi am predat-o la biroul HR . Fiindca pe coordonatorul de productie nu l-am gasit nici la telefon nici in birou , fiind intr-o sedinta . Iar el in urmatoarele zile ( 12 si 13 ) am fost la Munte . Luni pe data de 16 , am fost invitat in comisie . Ieri pe data de 24, am fost in comisie formata din doua fete de la HR , 2 membrii din Sindicat, Directorul Companiei , si cei doi "oameni" care ma vroiau afara din firma , respectiv coordonatorul de productie si directorul de productie , care a fost si el prezent pe data de 11 langa coordonatorul de productie cand i-am prezentat cererea , spunad ca si raspuns la intrebarea mea - (eu acum ce fac nu mai plec in concediu?!) , "iti spun eu ce sa faci , sa te duci la munte sa te distrezi cu prieteni tai si de luni sa iti cauti de munca" .. Tot ieri , am observat ca, cererea mea nesemnata cand am predat-o la personalul HR , era brusc semnata de catre acel director de productie care cred eu ca nu are nici o legatura el cu mine , ea fiind semnata : "nu sunt deacord" , pe tot parcursul comisiei mi-au dat de inteles ca vou avea nemotivat pe cele doua zile si voi fii dat afara ...La finalizarea comisiei , nu a fost dat nici un verdict clar .. ci dupa un scurt timp aproape sa ajung acas ama sunat cei de la sindicat ca voi fii penalizat 5 % pe 2 luni .. Chiar e ok asa ?! Sa tii se puna nemotivat cu cererea in mana ?
Buna seara . Si multumesc de raspuns, deci sa inteleg ca nu trebuie sa platesc neaparat pentru a putea ridica permisul..
Nu a mai trecut nimeni prin asta ? Sau nu am postat bine ?! Merci .
Buna ziua, as dorii sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri. Am avut un accident roar cu pagube materiale ( masina si un gard ). Inainte de a scoate masina din gardul femeie am vorbit pentru a repara gardul fara a depune plangere . Toate bune si frumoase ... Eu conaiderand ca nu trebuie sa sun la politie sa anunt .. nu am facut-o ( si am gresit ) Iar politia de pe teritoriu pe care eram eu sa autosesizat faca pot spune si mia suspendat permisul si mia dat amenda 590 lei . Fara a-mi lua vreo declaratie sau ceva ... Intrebarea este trebuie sa platesc amenda la primarie pentru a putea ridica permisul dupa cele 30 de zile plus 15 a dovezi ? Va multumesc .