avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Trebuie să plătesc neapărat amenda ca să-mi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Trebuie să plătesc neapărat amenda ca să-mi recuperez permisul?

Buna ziua, as dorii sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri. Am avut un accident roar cu pagube materiale ( masina si un gard ). Inainte de a scoate masina din gardul femeie am vorbit pentru a repara gardul fara a depune plangere . Toate bune si frumoase ... Eu conaiderand ca nu trebuie sa sun la politie sa anunt .. nu am facut-o ( si am gresit ) Iar politia de pe teritoriu pe care eram eu sa autosesizat faca pot spune si mia suspendat permisul si mia dat amenda 590 lei . Fara a-mi lua vreo declaratie sau ceva ... Intrebarea este trebuie sa platesc amenda la primarie pentru a putea ridica permisul dupa cele 30 de zile plus 15 a dovezi ? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Raul Lupu , utilizator 19:28, 11 Februarie 2018
Nu a mai trecut nimeni prin asta ? Sau nu am postat bine ?! Merci .
Nu e conditionata recuperarea permisului de plata amenzii.
Buna seara . Si multumesc de raspuns, deci sa inteleg ca nu trebuie sa platesc neaparat pentru a putea ridica permisul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare suspendare permis aic22935 aic22935 va salut.in urma cu o saptamana am facut un mic accident fara sa imi dau seama,o oglinda si o aripa zgariata...politia mia lasat o citatie pe masina sa ma ... (vezi toată discuția)
Scos de sub urmarire penala kike kike Buna, cine stie raspunsul rog sa m-il dea....Am condus o masina imprumutata, careia ii expirase leasing-ul.Nici propietarul si nici eu nu am sesizat acest ... (vezi toată discuția)
Scoatere de sub urmarire penala, recuperare permis bogdan11 bogdan11 Buna ziua.In anul 2009 am fost depistat conducand masina proprie avand exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendata.Am fost ... (vezi toată discuția)