avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amanare suspendare permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amanare suspendare permis

va salut.in urma cu o saptamana am facut un mic accident fara sa imi dau seama,o oglinda si o aripa zgariata...politia mia lasat o citatie pe masina sa ma prezint la post.am mers la post de politie dupa ce am vazut citatia de pe masina,in prima faza nu am inteles ce scria pentru ca hartia era uda de la ploaie...la postul de politie mi sa spus ca am acrosat i masina...mi sa suspendat permisu pe 30 zile cu dovada de circulatie 15 zile si mi sa spus ca am dreptu la contestatie,plus o amenda de 580 ron
va rog sa imi spuneti ce inseamna contestatia aia si daca pot face o amanare ca sa mai pot circula vreo 30 zile dupa ce expira alea 15

mia luat si asigurarea...eu nici nu stiu cine e respectiva pe care am acrosato,agentu mia zis ca e o femeie cu un audi nici nu am vazut cine este ce pagube am facut,atat mia zis agentu dupa care mia facut amenda si mia retinut permisu...iam zis la politai nu miam dat seama ca am acrosat...nici nu stiu ce masina...ma intorceam de la lucru aveam muzica data mai tare ploua afara....si probabil sa fi acrosat dar eu nu stiu....normal trebuia sa imi arate ceva dovezi...nimic mai mult amenda si permisu oe 30 zile....
ce inseamna sa fac contestatie? ca nu inteleg
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:24, 5 Ianuarie 2019
Daca exista un contact intre doua autoturisme dintre care cel putin unul este in miscare se produce frecare intre caroseriile autoturismelor care lasa urme de frecare oricat de mici. Unde se afla si cat de mari sunt urmele de frecare pe autoturismul dvs.
Depueti in termen de 15 zile de la data primirii procesului verbal de contraventie o plangere contraventionala prin care solicitati anularea procesului verbal de contraventie.inclusiv a suspendarii dreptului de conducere a vehiculelor pe drumuri publice si restituirea amenzii platite.. Plangerea contraventionala se depune la Judecatoria la care este arondat unitaea de politie care a intocmit procesul verbal. Dupa inregistrarea plangerii contraventionale solicitati un certificat de grefa cu care mergeti la politie si va recuperati permisul pana la solutionarea cauzei.
Atentie la termen (15 zile calendaristice nu lucratoare).
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare carnet conducere secareanuioan secareanuioan daca pe un drum comunal o coloana de 3 masini erau stationate pe partea dreapta iar eu ma-m anscris an depasire si cand am ajuns la jumatatea coloaneidin sens ... (vezi toată discuția)
Permis retinut 30 zile iulya15 iulya15 buna seara, am si eu o problema sper sa ma poata ajuta cineva pt ca sunt disperata, sotului meu ia fost retinut permisu de conducere pt 30 de zile pt ca a ... (vezi toată discuția)
Ridicarea permisului pe termen de 30 zile magda69 magda69 sotu meu este taximetrist isa intocmit un proces verbal cu amenda si ridicarea permisului pe 30 zile ( fapta ; neacordare de prioritate) dar,, martoru ... (vezi toată discuția)