sotu meu este taximetrist isa intocmit un proces verbal cu amenda si ridicarea permisului pe 30 zile ( fapta ; neacordare de prioritate) dar,, martoru de pe trotuar spune ca nu este vinovat ca a dat prioritatea la cel care venea din partea stg care avea o viteza mare si atunci ea sa speriat si a infranat si masina o are avariata .Sotu meu nu are masina nici macar zgiriata . dupa cum urma a sosit agentu de circulatie si sa cercetat cazu .Intrebarea noastra este ca agentu ia zis sotului sa mearga mai departe sasi temine comanda si dupa acea sa revina , la intoarcera pers cu masina avariata adusese martori .Bun noi vrem sa facem contestatie pe acest caz ce sanse avem si am auzit din zvonuri ca se da examen din nou . VA ROG DIN TOT SUFLETU UN RASPUNS pe intelesu nostru .Multumesc
faceti plangere contraventionala la judecatoria de care apartineti, dupa ce plangerea este inregistrata faceti cerere pentru un certificat de grefa cu care sotul sa se duca la politie si sa scoata permisul. legea prevede ca atat timp cat este procesul in instanta politia nu poate suspenda permisul. in caz ca pierdeti trebuie restituit. nu costa nimic sa faceti plangerea in instanta, dar va trebuie cel putin un martor. daca sunt avarii sa cereti o expertiza la proces ( o veti plati dvs)
va multumesc da noi avem un martor: daca autoturizmu nostru nu are nici o avarie trbue sa cerem o expertiza? persoana cu avarii ne poate da in judecata ca pers fiz ca nu i-am dat asigurarea noastra daca sotu nu a fost vinovat? cu mult curaj trebue sa ne cautam drepturile MULT RESPECT PENTRU DVS.