avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Activitate Simi1118

Activitate Simi1118

Buna ziua! Am divortat in 2011,casatoria s-a desfacut din vina mea,deoarece am acceptat printr-o discutie separata cu fostul sot prin care el renunta la custodia copilului daca eu acceptam vina.El a refuzat la programul de vizita deoarece locuia in Italia in interes de serviciul.Eu locuiam atunci in Romania.Intre timp lucrurile s-au schimbat iar eu impreuna cu copilul am venit in Italia in 2013,din 2015 locuim aici,eu muncesc,baiatul merge la.scoala este in clasa a 2-a.Tatal a venit foarte rar sa il viziteze,i-am permis eu pentru binele moral al copilului.Chiar daca locuia si el in Italia nu a fost foarte interesat sa il viziteze decat de 3 ori pana in prezent.L-a cerut in vacanta,dorea sa calatoreasca impreuna cu el in Romania,dar am refuzat deoarece nu am avut incredere in el.Anul acesta fostul sot s-a intors in Romania si mi-a scris un mesaj incert din care am dedus ca intentioneaza sa ceara program de vizita sau ceva de genul.Intrebarea mea este : Este posibil ca eu sa fiu nevoita sa ma reintorc in tara doar pentru a fi el mai aproape de copil?Daca noi nu putem sa facem asta risc in vreun fel?Vis-a-vis de vacantele de vara pe care ar putea sa le petreaca la el,eu sunt deacord.