avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate RITULACHE

Activitate RITULACHE

De acord,bine că nu a fos mai rău,dar eu vreau sa stiu daca ajungem în instantâ cine are şanse sa căştige.
Ulterior am descoperit ca proprietarul autoturismului avariat nu are parcare platita pentru acest autoturism ci pentru altul pe care l-ar fi vandut in anul 2017.Cu toate acestea in data de 17.01.2018 a platit taxa la Primarie dar tot pentru autoturismul vandut.In cazul acesta ce raspundere are Asoc de Prop pentru avaria provocata unui autoturism parcat ilegal?
In data de 18.01.2018 in localitate a fost o furtuna foarte mare. De pe bloc au cazut doua onduline care au lovit un autoturism producand anumite avarii si anume, spart oglinda,lovit capota etc.Mentionez ca acoperisurile sunt facute in urma cu 20 ani cand autorizatia nu era obligatorie , prin contributia proprie a locatarilor de la ultimul nivel, deoarece nu au gasit intelegere din partea celorlanti locatari. Autoturismul era parcat in spatiu de parcare autorizat si platit la primarie. Posesorul autoturismului nu are asigurare CASCO,si solicita despagubiri din partea Asoc de Prop, altfel ameninta ca ne da in judecata.
Eu sunt administrator si practic nu stiu cum trebuie gestionata aceasta situatie.
Multumesc!