Multumesc. Asa am sa fac. Dar dupa logica mea, daca mergem dupa ce zice un martor fara dovezi gen poze, video, etc, cum ne identifica ? sunt cel putin 3 femei pe strada respectiva cu caine negru.
Sebastian Simon a scris:
Asteptati sa vedeti daca primiti citatie. Daca va cheama, mergeti cu un avocat.
Ok, m-am si interesat de un avocat, sa nu ma trezesc invinuita de infractiune, in timp ce eu eram ocupata cu totul altceva. D-nule avocat, in opinia d-voastra cum a precurs vizita asta de ieri, era in regula ?
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Legea va da dreptul sa mergeți însoțită de avocat la poliție.
O sa va audieze.
Cine a zgariat mașina cu intentie a comis infracțiunea de distrugere.
Buna ziua!
Ieri, in timp ce eu ma aflam la serviciu, au aparut la domiciliul nostru 2 indivizi, sustinand ca sunt de la politia judiciara. Au sunat la toti din curte, cautand cineva care are un caine negru. Nu aveau la ei nici o citatie, proces verbal, absolut nimic, doar o legitimatie aratau din portmoneu sotului. Erau in civil. Ziceau ca ei au un martor, care sustine ca o doamna in varsta cu un caine negru au zgariat o masina acum 2 saptamani pe strada cealalta. Vroiau sa intre in apartament, sa stau de vorba cu sotul meu despre despagubire. El a refuzat categoric. L-au amenintat ca in acest caz vom primi citatie la politie saptamana viitoare si intrebau ca sta aici o doamna mai in varsta , cati stam in apartament. Sotul a zis ca nu, soacra sta pe strada cealalta, si ea se plimba cu cainele nostru din cand in cand. Sotul a intrebat ca in afara de martor, au alte dovezi ? au tacut. A intrebat ca citatia pe numele cui va veni ? Au zis ca amandurora , sa ne prezentam la politie unde ei o sa stea de vorba cu noi si o sa decida cine e faptuitorul. Dupa asta s-au urcat intr-o masina de oarecare ( nu era MAI, POLITIE nimic, nr de inmatriculare normal ) .
Eu stiu sigur ca nu am zgariat nici o masina, ne plimbam impreuna cu mama si cu cainele, cert e ca in zona, aici unde stam. Mi se pare halucinanta toata povestea asta , dar totusi martorul lor e mai presus de orice ?