Ba da,a contabilei care in acelasi timp este si mama angajatorului.
Daca mi -se cerea ,puteam sa arat unele discutii in interes de serviciu transmise prin mesaje
Am facut sesizare la ITM,raspunsul lor a fost ca au efectuat un control la firma respectiva,dar era doar administratorul firmei(desi mai sunt si 4 angajati) si. ca nu au gasit nici o dovada cum ca as fi lucrat acolo,desi am precizat ca nu s-a incheiat nici un contract.
Buna ziua .
In luna,Decembrie,am aplicat online la cateva firme de plasare a fortei de munca. Am fost contactata de una dintre ele,am stabilit o intalnire,interviu,respectiv interviu cu angajatorul. A doua zi am fost informata ca voi fi angajata,dupa 2 zile am inceput lucrul .
Mi s-a cerut o copie de pe cartea de identitate,am presupus cum era logic,ca e nevoie pt.a redacta contractul de munca. Dupa cateva zile de tacere din partea angajatorului,eu intre timp mergeam la lucru in fiecare zi,am intrebat ce se inrampla cu contractul de munca. Era perioada inaintea sarbatorilor,asta a fost scuza angajatorului.
M-am prezetat la lucru conform programului pana in data de 12 Ianuarie 2018,cand la calcularea salariului meu,angajatorul mi-a inmanat doar jumatate din suma negociata la inceputul perioadei de lucru. . Ce pot face ca sa imi primesc salariul la care ne-am inteles si avand in vedere ca pe perioada respectiva nu mi s-a achitat nici o taxa catre stat(cas,impozit,contributii la fondul de pensii si somaj),adica am fost pusa in situatia sa lucrez la negru,lucru care nu e in avantajul meu.