avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Activitate D.N.Gabriel

Activitate D.N.Gabriel

Răspuns la discuția Clauze de reziliere.
Am ințeles. Vă mulțumesc frumos!
Nu scrie . Factura a fost emisă printr-un sms fără detalii după 4 luni de când am incetat să le folosesc serviciile .
Am sunat si nu am obtinut nimic concret . Mai intâi mi s-a spus ca acea prelungire a fost pe o perioada de 24 de luni dar era imposibil . In contractul pe care mi l-au trimis cei de la Vodafone este scris foarte clar că perioada este de 6 luni . Apoi am fost si la unul din magazinele lor dar nu au putut justifica toți banii si mi-au spus că trebuie să achit toată suma.
Am mai citit ca prin legea nr.193/2000 nu trebuie să achit aceste clauze .
Buna ziua!
Sunt abonat Vodafone si după expirarea unui contract de 24 de luni am facut o prelungire a acestuia pe 6 luni de zile. Acceptul prelungirii contractului a fost online si telefonic . După doua luni de zile am decis să-mi fac portarea unui număr in altă rețea. Dupa 4 luni in care eu am folosit serviciile celeilalte rețea am primt o factură de la Vodafone foarte mare in comparație cu cât trebuia să platesc pe lună fară să le folosesc serviciile lor. Vă rog să mă sfătuiți cum aș putea să ies din această situație. Vă mulțumesc anticipat !